Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Feli a suferit de depresie postnatală: „Eram umflată de atâta plâns!”

Feli a suferit de depresie postnatală: „Eram umflată de atâta plâns!”

de Redactia Tvmania

Feli a născut o fetiţă la finalul lui noiembrie 2018, pe nume Nora Luna şi recunoaşte că a trecut prin clipe foarte dificile, imediat ce a devenit mămică.   Din cauza depresiei postnatale, Feli plângea îngrozitor atunci când era departe de copil. Însă, cântăreaţa n-a luat contact cu depresia pentru prima dată după naştere, ci atunci când s-a mutat în Bucureşti și când credea că toate ușile îi sunt închise. Smiley a jucat, atunci, un rol foarte important în viaţa ei.   „Da, am avut depresie postnatală. Plângeam întruna și de la orice. Eram foarte, foarte sensibilă. Și, când am plecat pentru prima oară la concert, nici nu mai puteam vorbi de atât de mult plâns. Îmi era tare dor de Nora Luna și nu puteam face nimic. M-a întrebat un coleg pe Whats App ce am pățit și nici nu am putut să-i răspund. I-am trimis doar poză cu mine ca să-i arăt ce față umflată am, de atâta plâns. Am învâțat-o și pe mama să filmeze și să mi-o arate pe Luna mereu. Așa au fost primele două luni, după naștere”, a povestit Feli  luni, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

 

Feli s-a mai confruntat cu depresia, în trecut, unul dintre oamenii care i-au întins o mână de ajutor fiind Smiley.

„În prima mea tentativă de mutat la Bucureşti, am stat 10 luni. M-au luat toate complexele din Univers. Toate fricile… M-am înconjurat de nişte oameni pe care am ajuns să îi admir şi mi-am dat seama că au fost proiecţii. Minciuni, pe care ţi le spui tu. Când am decis să pun stop, am suferit foarte tare. M-am întors în Timişoara şi am intrat într-o depresie. Două săptămâni am stat cu jaluzele trase la geam. Nu mai voiam să aud pe nimeni. Mi se părea că toată lumea e pe interes, că vrea ceva de la mine, că nimeni nu-mi apreciază munca, că toată lumea vrea de la mine simplu, când eu nu sunt simplu. În a scrie. Eu sunt simplu, dar mult mai simplu’, a povestit Feli la Antena Stars, la începutul anului.

„Până într-o zi, când m-a sunat Şerban, ca să aflu că el şi cu Smiley vorbeau şi îşi doreau de mult să lucrăm împreună. Puteam să zic gata, de mâine vin la studio. Dar nu am vrut. Am vrut să-mi ling rănile, pentru că eu nu mă arunc dintr-o iubire în alta. Pentru că nu am vrut să îmi aduc fricile şi frustrările aici. Deşi, pentru că sunt om, am adus câteva. Smiley mi-a zis că rănile se vindecă în timp. Şi mi-am dat timp’, a mai  spus Feli Donose

 
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ARTICOLE PARTENERI
ARTICOLE PARTENERI
ARTICOLE PARTENERI

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton