Homepage  / Vedete româneşti

Feli Donose, surpriză pentru fani de Moș Nicolae. Cât de frumoasă este fiica ei, Nora Luna

Feli Donose, surpriză pentru fani de Moș Nicolae. Cât de frumoasă este fiica ei, Nora Luna
8

de Roxana Mirea,

Feli Donose a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu trei ani, în luna noiembrie. Fiica ei, Nora Luna, crește văzând cu ochii și este clar că micuța a moștenit trăsăturile superbe ale mamei sale. Feli radiază de fericire atunci când se află în preajma fiicei ei, dovadă fiind și ultimele fotografii pe care artista le-a publicat pe rețelele sociale. În plus, ea a avut o surpriză și pentru fanii ei cu ocazia acestei luni magice.

Ce mare s-a făcut fiica lui Feli Donose

Feli Donose radiază de fericire atunci când se află alături de fiica ei, Nora Luna. Fetița este pasionată de unicorni, iar mama ei i se alătură atunci când vine vorba de joacă, lucru care pe Nora o face extrem de fericită. Dovada acestui lucru o reprezintă și ultimele imagini pe care Feli le-a publicat pe rețelele sociale alături de fiica ei.

„O mica Sunny ar fi si Nora Luna daca ar fi un personaj magic din My Little Pony! Sunt sigura! ❤️Am descoperit povestea din noul film My Little Pony: O noua generatie si Nora m-a intrebat de ce nu vine Sunny si la noi acasa. Asa ca zis si facut. (…)

Eu am primit rolul lui Zipp Storm. Eu stiu ca pot sa fiu un Pegas rebel dar chiar sper sa nu isi doreasca sa ma vada si pe skate. 😂 Si azi am petrecut timp de calitate cu ea in rolul asta fain de mama-fiica, in care m-am bucurat si eu ca un copil de acest film si de jucarii! 🤗”, a scris Feli Donose pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu fiica ei.

Feli-Donose-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Feli Donose, surpriză pentru fani

Feli Donose n-a uitat nici de fanii ei în această zi magică de Moș Nicolae. Artista a venit cu o mare surpriză și a lansat o nouă melodie. Artista a lansat „Moș Crăciun ești și tu”, povestea muzicală a Moșului Crăciun care se ascunde de fapt în sufletul fiecărui om. 

În piesa sa ca un basm de iarnă, Feli aduce lumii, cu muzică și vers, mesajul primit în dar de la Moș Crăciun: „Învață de la iarnă să te bucuri, Crăciun să-ți fie orice anotimp, să ai mereu familia alături și inima să-ți fie mereu caldă! Învață de la fulgi să te lași liber și nu mai alerga în contratimp! Învață de la cer să fii senin, curat și bun cum ești oricum, dar să revin, ce vezi în mine chiar există, Moș Crăciun ești și tu”, sunt versurile din noua melodia de Crăciun a lui Feli, potrivit libertatea.ro.

Piesa este o aducere aminte și o oglindire a fiecărui om care vede frumosul și bunătatea doar la exterior. Este o conversație la o masă cu tine însuți în care îți dai voie și accepți că bunătatea, curajul și iubirea Moșului sunt și în inima ta. Că așa cum el împarte toate aceste calități cu lumea întreagă, să nu uiți că în lumea ta, cu toți ai tăi, asta emani și tu. Iubire ești și TU”, a mai povestit artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton