Homepage  / Vedete / Vedete străine

Felicity Huffman a ajuns la închisoare dintr-o prostie. Fiica ei a intrat la facultate prin forțele proprii, nu pe mita mamei

Felicity Huffman a ajuns la închisoare dintr-o prostie. Fiica ei a intrat la facultate prin forțele proprii, nu pe mita mamei

de Redactia Tvmania

Actrița Felicity Huffman (57 de ani) nu a crezut suficient în propriul copil, iar asta a costat-o scump: câștigătoarea premiului Oscar pentru „Transamerica” a ajuns la închisoare pentru 11 zile în octombrie anul trecut, pentru că nu a crezut că fiica ei cea mare este capabilă să intre la o universitate de top și a dat 15.000 de dolari mită pentru a i se falsifica testele SAT.

Dar Sophia Macy, fiica cea mare a lui Huffman cu actorul William H. Macy, care habar nu a avut de mita dată de părinții ei, a reușit să intre la o școală bună prin forțele proprii.

Sophia, 19 ani, a dat din nou testele SAT, pe baza cărora se fac admiterile la facultate, și a fost acceptată la prestigioasa Carnegie Mellon University din Pittsburgh, scrie Page Six.

„Felicity este foarte mândră și recunoascătoare că Sophia a ținut capul sus de-a lungul anului trecut. A fost o perioadă dureroasă și plină de provocări, dar ea a trecut prin ea cu grație și forță”, a spus un apropiat al familiei.

În timpul umilitorului scandal prin care a trecut, actrița din „Neveste disperate” scrisese judecătorului de caz că „atunci când fiica mea s-a uitat la mine și m-a întrebat cu lacrimile curgându-i pe față , nu am avut un răspuns potrivit pentru ea. Am putu doar să-I spun <Îmi pare rău!>.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton