Homepage  / Știri / Televiziune

„Femeia alege” s-a terminat. Majda Aboulumosha a anunțat câștigătoarea show-ului. „O aventură plină de adrenalină”

„Femeia alege” s-a terminat. Majda Aboulumosha a anunțat câștigătoarea show-ului. „O aventură plină de adrenalină”
18

de Andra Stana,

„Femeia alege”, show prezentat de Majda Aboulumosha, a ajuns la final duminică seară, pe 7 noiembrie. Ultima ediție ar fi trebuit să fie difuzată la începutul lui 2022, dar a fost reprogramată de postul Pro 2. În locul reality-show-ului, în grila postului intră de luni, 8 noiembrie, un nou serial turcesc.

„Femeia alege” a ieșit din grila Pro 2

Show-ul de dating „Femeia alege”, prezentat de Majda Aboulumosha, a fost scos oficial din grila Pro 2 duminică seară, pe 7 noiembrie 2021. Emisiunea a început în septembrie și urma să aibă ultima ediție patru luni mai târziu, în ianuarie 2022.

Vă reamintim că, de luni, 8 noiembrie, în grila Pro 2 intră un nou serial turcesc. Postul va difuza mult-așteptatul serial turcesc „Marașli”, pe care l-a achiziționat în vară, cu Burak Deniz și Alina Boz în rolurile principale. Titlul în română al serialului este „Păzește-mă de mine!”.

Cine a câștigat show-ul „Femeia alege”

Romanița a fost desemnată eroina preferată a săptămânii și marea câștigătoare a show-ului „Femeia alege”. Concurenta de pe primul loc a ales să împartă premiul în mod egal cu celelalte concurente ale emisiunii.

„Femeia de pe primul loc este… Romanița. Felicitări! Cu 53,21%. Oana, nu foarte departe, cu 31,98, ești pe locul 2”, a anunțat Majda Aboulumosha.

Romanița, în al nouălea cer după ce a câștigat „Femeia alege”

În finalul emisiunii, Romanița a declarat că este fericită că premiul a ajuns la ea. „E prima dată în viața mea când câștig ceva. În seara asta eu am tras lozul cel mare”, a mărturisit câștigătoarea show-ului de la Pro 2.

„Am câștigat✌ mai mult decât un premiu și un titlu😊 Am scris cea mai frumoasă poveste de dragoste. Am trăit momente intense, mai mult decât reale”, a scris Romanița Duminică pe Instagram. „Eu și Max avem încă multe de descoperit, despre noi și despre viața împreună, dincolo de camere și microfoane”, a continuat aceasta.

Romanita-in-al-noualea-cer-dupa-ce-a-castigat-„Femeia-alege-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Pe de altă parte, Oana a mărturisit că decizia Romaniței de a împărți premiul cu fetele demonstrează ce persoană bună este. „Ne-am înțeles ca niște surori în casă. Are un suflet foarte mare.”, a declarat concurenta de pe locul 2.

Majda, mesaj înainte de finala show-ului ei de pe Pro 2

Prezentatoarea show-ului „Femeia alege” a mărturisit, prin intermediul unei postări pe Instagram, că „a fost o aventură plină de adrenalină, de muncă intensă, fără zile libere și cu multe dăruiri. S-au legat prietenii, s-au legat relații de iubire!”.

„Femeia alege” s-a terminat. Majda Aboulumosha a anunțat câștigătoarea show-ului. „A fost o aventură plină de adrenalină” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Majda a mai recunoscut că se bucură că a avut onoarea să le fie om de încredere în casă, „să descopăr în femei multă putere, dorință, ambiție, dar și multă iubire! Am plâns și am râs, împreună cu ei, i-am ascultat, i-am analizat și tot ce-am făcut a fost să-i țin aproape de mine 💗

Le-am spus încă de la început să-și facă amintiri frumoase, să trăiască fiecare moment ca fiind unic și niciodată să nu spună niciodată!

Mă bucur că sunt oameni care au reușit să se îndrăgostească și să plece mână în mână, mă bucur că am putut să contribui la această iubire, prin simplu fapt că i-am ascultat!

Mă bucur că am venit în casele dumneavoastră și sunt recunoscătoare pentru toate mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis!

Un lucru e cert, totul în viață este imprevizibil și totul se întâmplă cu un scop, de aceea e bine să iubiți cât puteți de mult, să vă bucurați de moment!

Sunt omul care dăruiește până la capăt și se implică 100%. Mă simt onorată că oamenii au avut încredere în mine și că nu am dezamăgit ! 🙏🏾”.

Prezentatoarea „Femeia alege” a mai spus că se întoarce în România cu „multe amintiri frumoase și cu inima plină de oameni care mi-au zâmbit sincer”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton