Homepage  / Știri

“Ferma vedetelor” – Pro TV-ul a schimbat locația!

“Ferma vedetelor” – Pro TV-ul a schimbat locația!

de Redactia Tvmania

“Ferma vedetelor” revine în curând la Pro TV cu sezonul al doilea și noi provocări pentru 12 celebrități care au ales să renunțe la confortul lumii moderne pentru a trăi experiența vieții lor.

Dacă anul trecut ferma și-a întâmpinat concurenții cu un frig năpraznic, în mijlocul pădurii, fiind izolați și fără nicio urmă de civilizație în jur, anul acesta Iulia Vântur și nea Rață le pregătesc o mare surpriză: “Ferma vedetelor” se mută în Cipru! De această dată și mai departe de civilizație, într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, cei 12 concurenți vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou.

Iulia Vântur

Iulia Vântur

„Noua locație a fost o mare surpriză și pentru mine! Abia aștept să ajungem în Cipru, să vedem ferma și să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacțiile concurenților când vor păși prima dată în fermă. Sunt sigură că se așteaptă să fie mai ușor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuație, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai ușor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să țină cont, dar sunt convinsă că românii noștri vor face față cu brio!”, a declarat Iulia Vântur, gazda emisiunii.

Nea Rață

Nea Rață

Nea Rață este pregătit si el pentru noua provocare, iar umorul caracteristic nu va lipsi nici din acest sezon: „Mă bucur pentru concurenți că nu vor mai sta în frig, și așa nu prea se descurcau ei să întrețină focul, dar nu asta era cea mai mare problemă a lor, ci sarcinile pe care se tocmeau. Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, și de data asta sunt hotărât să îi transform din vedete în adevărați fermieri, să prindă ceva și să știe și ei să bată un cui, să mulgă o capră, sau cine știe ce animale mai avem pe acolo!”.

O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, în curând, la Pro TV, în lupta pentru titlul de Fermierul anului!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton