Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fernando Carrillo („Rosalinda”) se retrage din actorie. Care sunt motivele

Fernando Carrillo („Rosalinda”) se retrage din actorie. Care sunt motivele

de Redactia Tvmania

Actorul cunoscut din telenovela „Rosalinda”, Fernando Carrillo, a anunțat se retrage din actorie după34 de ani de carieră, motivul fiind unul neașteptat. 

 

Unul dintre motivele care au stat la baza acestei decizii fiind dragostea pentru partenera sa de viață, María Gabriela

„De la divorțul meu avut la vârstă foarte fragedă am fost întotdeauna întrebat cine a fost dragostea vieții mele, dorind să audă nume precum Adela Noriega sau unul dintre colegele alături de care am lucrat, dar am spus întotdeauna că dragostea urma să vină și a venit. A venit într-un moment neașteptat ”, a mărturisit Carrillo pentru ziarul mexican El Universal. „Datorită Maríei Gabriela, iubita mea mea, cred din nou în dragoste, aș vrea să mă căsătoresc, să am o familie, copii, o casă frumoasă în junglă; acesta este principalul motiv pentru care mă retrag ”.

Actorul are deja în desfășurare o nouă afacere care include criptomonedele ca formă de investiție, acesta fiind al doilea motiv pentru care dorește să se îndepărteze de mediul artistic. Astfel, de la 1 mai, actorul devine CEO al companiei internaționale „Fight to Fame” din Mexic și America Latină. 

„Cei 50 de ani pe care îi am m-au făcut să regândesc câteva lucruri”, a dezvăluit el. „Iubirea, iubirea vieții mele a apărut și simt că este timpul să întorc atât de multe binecuvântări pe care le primesc în continuare și pe care le-am primit de-a lungul vieții mele.”

Fernando Carillo a mai fost căsătorit cu Catherine Fulop, model și actriță originară din Venezuela între anii 1990–1994. Ultima telenovela în care a jucat este „Siempre te amare”, în anul 2000. 

 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton