Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fernando Colunga a evitat ghinionul! Ce se întâmplă cu „Malverde: El Santo Patrón”, producția la care a renunțat

Fernando Colunga a evitat ghinionul! Ce se întâmplă cu „Malverde: El Santo Patrón”, producția la care a renunțat

de Redactia Tvmania

Celebrul telenovelist mexican a renunțat recent la rolul principal din serialul Telemundo „Malverde: El Santo Patrón” de teamă să nu se îmbolnăvească de COVID-19. Iar acum, producătorii au confirmat pentru revista People en espanol că producția abia începută are deja probleme din cauza îmbolnăvirii mai multor membri ai echipei, inclusiv trei actori.

Abia începute, filmările pentru serialul „Malverde: El Santo Patrón”, în care actorul și cântărețul Pedro Fernández i-a luat locul lui Fernando Colunga, s-au lovit deja de ditamai obstacolul: din cauza unui focar de coronavirus, mai mulți actori din distribuție au fost depistați pozitivi, printre ei cei mai cunoscuți fiind Ivonne Montero, Alan Slim și Isabella Castillo. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Ivonne Montero (@ivonnemonteroof)


 

„Sănătatea și siguranța echipelor de producție de la proiectele Telemundo sunt principala noastră prioritate”, au anunțat oficialii companiei, explicând că respectă toate normele în vigoare și că persoanele bolnave sunt deja în izolare, dar că filmările continuă cu restul echipei.

 

Cine a fost Malverde?

Acum un an, compania Telemundo anunța cu surle și trâmbițe că a bătut palma cu Fernando Colunga (care tocmai a împlinit 55 de ani, pe 3 martie), asta după ce actorul, unul dintre cei mai cunoscuți telenoveliști din lume, se despărțise, după ani de zile, de Televisa. 

Primul și cel mai important proiect al lui Colunga la Telemundo ar fi trebuit să fie tocmai „Malverde: El Santo Patrón”, un serial despre Jesús Malverde, un tâlhar legendar al Mexicului. Acesta, născut în 1870 în Sinaloa și mort la doar 39 de ani, a fost un fel de haiduc, care și-a dedicat viața ajutorării celor mulți și săraci din popor (traficanții de droguri îl consideră sfântul lor). 

Amânat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, serialul a intrat recent în producție, iar filmările au debutat de vreo două săptămâni în Mexic. Doar că Fernando Colunga nu mai este protagonist, el comunicând abrupt că renunță la rol, spre surprinderea tuturor. Deși oficial nu s-a comunicat nimic, presa locală a scris că actorul nu a vrut, pur și simplu, să riște să ia COVID-19 în Mexic, preferând să rămână acasă, în Miami, SUA. 

Decizia lui Colunga nu s-a lăsat totuși cu scandal, deși a venit foarte aproape de începerea proiectului, pentru că telenovelistul e prea important ca șefii Telemundo să se certe cu el. Ba chiar, scrie presa locală, actorul ar mai avea în dezvoltare alte proiecte cu aceeași companie. 

 

Pedro Fernández în loc de Fernando Colunga

Forțați să rezolve urgent problema, pentru a nu mai pierde timp, mai-marii Telemundo l-au ales pentru rolul Malverde pe cântărețul și actorul Pedro Fernández (51 de ani), pe care l-am văzut pe micile noastre ecrane în telenovelele „Un colţ de rai” („Cachito de cielo”) și „Până la capătul lumii” („Hasta el fin del mundo”). 

Alături de Pedro Fernández mai apar în „Malverde: El Santo Patrón” actorii Carolina Miranda („Señora Acero”) și Mark Tacher („Regina Sudului”, „Abisul pasiunii”).

Serialul ar urma să fie lansat în Mexic, cel puțin așa era planul inițial, spre sfârșitul anului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton