Homepage  / Vedete

Fernando Colunga negociază pentru o nouă telenovelă

Fernando Colunga negociază pentru o nouă telenovelă

de Redactia Tvmania

Actorul a terminat, acum câteva luni, filmările la telenovela „Pasion y poder”, în care a jucat alături de Marlene Favela și Jorge Salinas, iar acum își dorește un nou proiect.

Fernando Colunga

În acest sens, Colunga (50 de ani) a fost văzut pe holurile de la Televisa, Mexic, vorbind cu producătorul Juan Osorio. Pentru această întâlnire, Colunga ar fi venit urgent de la Miami, orașul unde locuiește și unde își desfășoară afacerile imobiliare, spun cei de la telenovelasymas.com.

Osorio şi Fernando au mai lucrat împreună la „Îţi ordon să mă iubeşti!” (2012), iar producătorul îl doreşte ca protagonist pentru noul său serial, ale cărui filmări vor începe în 2017, susţine aceeaşi sursă .

Cât privește viața amoroasă, Fernando ar fi reluat relația cu actrița Blanca Soto, de care s-a despărțit din 2014. Mai multe tabloide mexicane susțin că actorii chiar s-ar fi căsătorit pe ascuns, știre care nu a fost însă confirmată de niciunul dintre ei. Totuși, pozele făcute de paparazzi în luna mai a acestui an, în care ei apar sărutându-se pe aeroportul din Miami, susțin cel puțin împăcarea.

Citește și:

Cine o va înlocui pe Blanca Soto în narco-novela “Señora Acero”?

10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fernando Colunga

Fernando Colunga e încă burlac, dar mai ales bogat!

Actriţa Blanca Soto va juca în telenovela «Femeia de oţel»

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton