Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fernando Colunga pleacă din producția care îl avea protagonist. Din ce motiv

Fernando Colunga pleacă din producția care îl avea protagonist. Din ce motiv

de Redactia Tvmania

Anunțat în primăvara lui 2020 cu surle și trâmbițe ca protagonist al unei noi prodicții  „Malverde: El Santo Patrón', care ar fi trebuit lansată de Telemundo anul acesta, Fernando Colunga a preferat să se retragă din proiect. 

După o pauză care durează deja din 2016 încoace, Fernando Colunga (54 de ani) trebuia să se întoarca pe micile ecrane în rolul principal din „Malverde: El Santo Patrón’, o producție cu care Telemundo intenționează să se adapteze noilor cerințe de pe piața serialelor (seriale mai scurte decât telenovelele propriu-zise, care pot fi reînnoite dacă au succes).

„Malverde: El Santo Patrón’, ar fi trebuit să marcheze  debutul la Telemundo al celebrului telenovelist mexican (ani de zile Colunga a fost vedetă Televisa), spune povestea lui Malverde, un tâlhar mexican real, născut în 1870 în Sinaloa și mort la doar 39 de ani, care devine o adevărată legendă locală, un haiduc care își dedică viața protejării săracilor și asupriților din popor.

Cu toate acestea, cunoscutul actor a preferat să se retragă! Motivul? „Situația pandemiei în Mexic este îngrijorătoare”, a spus o surcă celor de la People en Espanol”. „Spitalele sunt pline”. 

De câțiva ani, Colunga locuiește în Statele Unite, unde a primit și cetățenie și ar fi trebuit să facă naveta între cele două țări. 

Pentru că Mexic se află pe locul 3 în lume cu cele mai mari cifre de deces, actorul a dorit să își protejeze sănătatea:

„A fost un acord reciproc între Telemundo și Colunga. Relația profesională între companie și actor continuă”, a încheiat sursa. 

 

Până în prezent nu se știe cine îi va lua locul actorului mexican, care în ianuarie 2020 a semnat un acord cu Telemundo pentru a juca în mai multe dintre producțiile sale originale, prima fiind Malverde .

 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton