Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fernando Colunga rămâne fără exclusivitatea de la Televisa

Fernando Colunga rămâne fără exclusivitatea de la Televisa

de Redactia Tvmania

Directorii ăștia de la Televisa nu mai au respect pentru veterani! Dar la vremuri de criză, măsuri aşijderea...

Actorul Fernando Colunga îngroaşă rândul celor cărora compania mexicană Televisa le-a retras în ultimele luni contractul de exclusivitate, printre ei numărându-se William Levy, Eduardo Yáñez, Angelique Boyer, Jacqueline Bracamontes şi Galilea Montijo.

Mai precis, aceştia nu vor mai primi salariu între proiecte, cum primeau până acum, şi sunt liberi să colaboreze şi cu alte companii. Conform publicaţiei „TV Notas”, Colunga era unul dintre actorii cel mai bine plătiţi de la Televisa, el primind lunar două milioane de pesos, adică 113.000 de dolari.

„Eşti prea bătrân ca să mai refuzi roluri!”

Potrivit sursei citate, actorul în vârstă de 51 de ani ar fi pierdut contractul de exclusivitate din cauza faptului că a refuzat să joace rolul principal într-o nouă telenovelă realizată de Televisa, „Papá a toda madre”, ai cărei protagonişti vor fi Sebastian Rulli şi Maite Perroni.

Colunga ar fi avut şi o discuţie în contradictoriu cu Rosy Ocampo, directoarea executivă a telenovelelor mexicane, nume important în cadrul firmei. Gurile rele spun că lui Fernando i s-a zis verde în față: „Eşti prea bătrân ca să mai refuzi roluri!” (Auch!)

Fernando Colunga a intrat în sânul Televisa în 1988, fiind dublura actorului Eduardo Yáñez în producţia „Dulce desafío”, iar de atunci a jucat în peste 20 de telenovele, majoritatea dintre ele având mare succes la public şi transformându-l într-un star în Mexic.

Ultima telenovelă  în care a jucat s-a numit „Pasiune şi putere” (în original „Pasión y Poder”) şi a fost difuzată şi la noi de postul Acasă anul acesta.

Rămâne de văzut care va fi următoarea mutare în carieră a lui Fernando, însă de bani nu va duce cu siguranţă lipsă. Afacerile sale imobiliare de la Miami merg foarte bine.

În prezent, pe actor îl puteţi vedea pe micile noastre ecrane, la Happy Channel, în telenovela „Esmeralda”, alături de Leticia Calderon, o producţie realizată în 1997.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton