Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fernando Colunga se întoarce la telenovele și la evenimente publice

Fernando Colunga se întoarce la telenovele și la evenimente publice
5

de Redactia Tvmania

Vești bune pentru fanii actorului mexican, care a văzut ultima oară pe micile ecrane de la el din ţară în 2016 în „Pasiune şi putere” / „Pasión y poder”, telenovelă difuzată şi la noi de Pro 2. El a bătut palma cu cei de la compania americană Telemundo şi va juca în telenovela „Malverde: El Santo Patrón”, care va avea premiera anul viitor.

„Le sunt recunoscător celor de la Telemundo pentru încrederea pe care mi-o oferă. Pentru mine va fi o mare provocare acest nou serial. Publicul mă va vedea într-un altfel de proiect”, a spus Fernando (53 de ani). Telenovela va spune povestea lui Jesús Malverde, un faimos bandit mexican care a trăit între anii 1870 – 1909.

De când a luat decizia de a se întoarce la genul care l-a consacrat, Fernando apare mai des in public, participând la diverse evenimente ale trustului Telemundo sau festivaluri de film ca cel recent din Republica Dominicană, Cana Dorada. În cadrul evenimentului, Fernando s-a pozat și a socializat cu vedete cunoscute, printre ele fosta sa parteneră din „Îmbrăţişări pătimaşe”, Aracely Arambula, actriţa turcoaică Meryem Uzerli (protagonista din „Suleyman Magnificul”) şi actriţa şi fotomodelul român Mădălina Ghenea. 

82860088_2895045187250129_4878231319449960448_o (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Discret cu viaţa sa privată, Fernando nu a dorit să vorbească nici acum despre partenera sa de viaţă (conform publicaţiilor mexicane actriţa Blanca Soto), însă a mărturisit că nu s-a însurat până la vârstă de 53 de ani pentru că e un tip dificil. „Să ştiţi că nu am renunţat niciodată la această idee, doar că de multe ori e complicat. În acelaşi timp nici eu nu sunt o persoană foarte simplă. Eu sunt mereu hiper activ, aşa li se întâmplă persoanelor creative, iar celor care nu fac parte din acest mediu le vine greu să te înţeleagă, ca să nu mai vorbim şi de programele de lucru”, a declarat el, citat de peopleenespanol.com.

Pe micile ecrane de la noi, Fernando a fost văzut în telenovele de succes precum „Esmeralda”, „Uzurpatoara”, „Amor Real”, „Împreună pentru totdeauna”, „Stăpâna” şi „Îţi ordon să mă iubeşti!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton