Homepage  / Articole

Fernando Colunga şi Blanca Soto joacă împreună

Fernando Colunga şi Blanca Soto joacă împreună

de Redactia Tvmania

Fernando Colunga şi Blanca Soto – el un mare star al telenovelelor mexicane, ea o stea în devenire graţie succesului cu „Eva Luna” – joacă pentru prima dată împreună în telenovela „Porque el amor manda”. Este una dintre cele mai aşteptate premiere ale producţiilor de gen, după cum puteţi afla din revista „TV Satelit” ce apare pe piaţă sâmbătă, 4 august.

Noua telenovelă cu Soto şi Colunga, este un remake (mexican) după telenovela columbiană „Secretarul”, în care protagonistul este un bărbat care trăieşte în SUA, dar se întoarce în Mexic atunci când află că are o fiică. De dragul acesteia, el rămâne în Mexic  şi ajunge să lucreze pentru o femeie importantă,  de care se îndrăgosteşte.

Filmările sunt programate să înceapă pe 6 august în Chicago şi Mexic, premiera fiind aşteptată pe 8 octombrie.

Fernando Colunga a refuzat iniţial proiectul, fiind vorba de un serial cu accente comice (o premieră în cariera lui), în timp ce Soto a acceptat bucuroasă – mai ales că, după succesul uriaş cu „Eva Luna”, „El Talisman” a cam dus-o în umbră. Este pentru prima dată când Blanca Soto şi Fernando Colunga vor face pereche pe micile ecrane.

Nu uita să cumperi cel mai nou număr din TVSatelit!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton