Homepage  / Articole

Fernando de la Caransebeş, în excursie pe Marte

Fernando de la Caransebeş, în excursie pe Marte

de Redactia Tvmania

Prima ediţie de iarnă a showului „În puii mei” difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.30 a pregătit numeroase surprize pentru telespectatorii Antena 1. Deoarece nu poate tolera temperaturile scăzute din ţară, Bendeac a decis să plece într-o scurtă vacanţă pe meleaguri străine unde va da peste un Daniel Buzdugan mai verde decât de obicei.

.

Fernando a reuşit să-şi împlinească visul de a călători către a patra planetă de la Soare, o destinaţie în general foarte greu accesibilă turiştilor. Îmbrăcat într-un costum de astronaut, cu jambiere în dungi albe şi roşii, simpaticul Mihai Bendeac a pornit în expediţia sa către Marte.

Odată ajuns acolo, Fernando va descoperi că nu este singurul locuitor al planetei. În scurt timp, alături de el vor apărea câţiva omuleţi verzi dornici să socializeze cu ciudatul musafir. Unul dintre partenerii săi de dialog va fi marţianul interpretat de Daniel Buzdugan. Pentru a intra în pielea personajului său, Daniel Buzdugan a renunţat la haine apărând doar într-o pereche de chiloţi din staniol asortaţi cu ghetuţele din acelaşi material. Verdele nu putea lipsi din ţinuta unui marţian care se respectă, aşa că Daniel s-a lăsat vopsit de dragul personajului său.

Deşi comunicarea cu marţienii părea dificilă la prima vedere, în realitate, locuitorii celor două planete s-au înţeles destul de bine în conversaţie. Pentru pământenii rămaşi acasă în faţa micilor ecrane lucrurile se vor vedea însă diferit, aceştia asistând la o discuţie care nu poate stârni decât hohote de râs.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton