Homepage  / Articole

Fetele de la Next Top Model ajung pe corabia piraţilor

Fetele de la Next Top Model ajung pe corabia piraţilor

de Redactia Tvmania

În episodul de azi, 1 Decembrie, veţi vedea cum participantele la reality-show-ul “Next Top Model” au ajuns pe un vas pitoresc, ancorat în cel mai frumos port din Tunisia, El Kantaoui din oraşul Sousse.

Frumoasele domnişoare au urcat pe una dintre cele mai scumpe ambarcaţiuni din zonă, o veritabilă corabie a piraţilor, decorată întocmai ca un vas din vechi timpuri, stăpânit de hoţii mărilor. Acolo, accesorizate cu puşti, pistoale, bandane, braţe de lemn şi cârlige, concurentele au dat viaţă unei prezentări spectaculoase pe puntea vasului. Alături de ele au defilat şi băieţii din echipa lui Cătălin Botezatu şi au intrat în rolul unor piraţi care, deşi dornici să se apropie de frumoasele domnişoare, au fost respinşi cu brutalitate.

Sub atenta supraveghere a lui Cătălin Botezatu, domnişoarele au mai făcut o şedinţa foto şi în amfiteatrul El Jem din Tunisia, locul unde au fost filmate scene din celebrul film premiat cu Oscar, “Gladiatorul”.

Frumoasele concurente au defilat peste un grilaj situat în mijlocul arenei, sub care se aflau cu mult timp în urmă animalele sălbatice cu care se luptau gladiatorii. Cu tocuri înalte şi atitudinea unor femei puternice şi curajoase, fetele au trebuit să facă abstracţie de modelele masculine care se luptă corp la corp în jurul lor, şi să abordeze neobişnuitul catwalk cu graţie şi feminitate.

Exotica filmare a fost posibilă cu sprijinul oficialilor tunisieni, care, pentru a evita orice problemă, au oferit echipei pază.

[imagebrowser id=446]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton