Homepage  / Articole

Fetele de la Next Top Model au renunțat la inhibiții!

Fetele de la Next Top Model au renunțat la inhibiții!

de Redactia Tvmania

Joia aceasta, nu rata un shooting incendiar la Next Top Model. Concurentele din show-ul lui Cătălin Botezatu au mers în Delta Neajlovului, o locaţie idilică, încă necunoscută multor români, deşi aflată în imediata apropiere a Bucureştiului. În acest cadru incredibil, Cătălin le-a propus o şedinţă foto plină de provocări.

Pentru a reda cea mai veche poveste de dragoste din lume şi tentaţia fructului oprit, fetele au trebuit pentru prima oară să renunţe complet la inhibiţii. Au îmbrăcat ţinute sumare făcute din frunze şi au trebuit să pozeze alături de manechini îmbrăcaţi într-o vestimentaţie asemănătoare.

Când problema inhibiţiilor părea cel mai mare obstacol, fetele au aflat şocate şi care este recuzita shootingului. Un măr, fireşte, dar şi un şarpe uriaş care le-a dat fiori frumoaselor tinere.

“M-a speriat foarte tare pentru că la un moment dat a început să mă strângă. Credeam că o să mă omoare! Am ţipat” a povestit Sânziana, una dintre concurente, despre experienţa de a poza cu şarpele uriaş.

Problema costumului a fost intens dezbătută între fete, mai ales că diverse zvonuri păreau să aprindă şi mai mult spiritele. Într-o cameră separată, fetele care urmau să meargă la shooting au început să facă fel de fel de speculaţii. Problema că ar putea să poarte frunzele direct pe corp, fără nicio ţinută intermediară, le-a făcut pe unele dintre ele să se revolte.

Ce eveniment neprevăzut, încheiat cu râuri de lacrimi, s-a petrecut la shootingul din Delta Neajlovului, veți afla astăzi, de la 20.30, la Next Top Model.

[imagebrowser id=910]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton