Homepage  / Știri

O fetiță din Ucraina a interpretat imnul țării ei la un concert în Polonia. A devenit celebră după ce a cântat într-un buncăr din Kiev

O fetiță din Ucraina a interpretat imnul țării ei la un concert în Polonia. A devenit celebră după ce a cântat într-un buncăr din Kiev

de Roxana Mirea,

Visul Ameliei Anisovici, o fetiță de 7 ani din Ucraina, s-a îndeplinit, după ce o filmare cu ea a devenit virală pe Internet. Fetița a interpretat duminică seară, 20 martie, imnul naţional al țării sale în fața a zeci de mii de oameni adunați pe un stadion polonez.

Fetița din Ucraina devenită celebră, a cântat imnul țării ei la un concert

Un videoclip cu Amelia Anisovici, o fetiță de 7 ani din Ucraina, a devenit viral pe internet, în urmă cu două săptămâni. Fetița a cântat „Let It Go”, din „Frozen”, în timp ce se afla într-un adăpost antiatomic din Kiev, unde a petrecut şase zile, cu puţină mâncare şi apă. Imediat ce fetița a început să cânte, toată lumea a ascultat-o, abandonând orice altă activitate.

Acum, Amelia este refugiată în Polonia, ajungând acolo pe 9 martie, după ce a reuşit să fugă din Ucraina cu bunica și frații ei. Mama ei, Lilia, și tatăl ei, Roman, au rămas în Kiev. Amalia visează să cânte pe cele mai mari scene, iar duminică, 20 martie, visul ei s-a îndeplinit. La concert, ea a purtat o ținută tradițională ucraineană şi a uimit zecile de mii de oameni adunați pe Atlas Arena din Polonia, potrivit Daily Mail.

Fetița din Ucraina a cântat alături de Marcin Wyrostek, Dagadana, Igo, Jerry Heil și Daria Zawialow în cadrul concertului intitulat „Împreună cu Ucraina”. Spectatorii au aprins lanternele de la telefoane în semn de solidaritate cu fetița de 7 ani, care a interpretat o versiune lirică a cântecului, intitulat „Gloria și libertatea Ucrainei nu au murit încă”, scrie libertatea.ro. Fetița a pășit cu pași timize, dar siguri pe marea scenă și a interpretat cu emoție imnul țării ei.

Amalia a devenit cuoscută la începutul lunii martie

Amelia Anisovici a devenit cunoscută la începutul lunii martie, după ce a fost filmată într-un adăpost subteran, cântând melodia „Let It Go”, din „Frozen”. Filmarea a fost distribuită pe diverse rețelele sociale. În plus, videoclipul a emoționat-o și pe Idina Menzel, cea care o interpretează pe Elsa în „Frozen”.

Exersez cântatul în fiecare zi, dimineața, după-amiaza și seara… A fost întotdeauna visul meu să cânt”, a spus Amelia.

La vremea respectivă, mama fetiţei declara că „este o tragedie că ea a ajuns vedetă din cauza atâtor morți și distrugeri”. „Întotdeauna am știut că Amelia era foarte talentată și un înger dulce, iar acum întreaga lume știe același lucru”, a adăugat ea.

Înregistrarea video cu Amelia cântând în adăpostul subteran a fost postată pentru prima dată de Marta Smekhova, care spune că a filmat-o cu permisiunea mamei fetiței.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton