Homepage  / Vedete

„Fetițele Powerpuff”, după 20 de ani. Interviu cu scenarista noii serii

„Fetițele Powerpuff”, după 20 de ani. Interviu cu scenarista noii serii

de Redactia Tvmania

Haley Mancini, scenarista animației „Fetițele Powerpuff” și vocea personajului Prințesa Vreau Bani, ne vorbește despre noua serie a aventurilor fetițelor cu superputeri. Serialul „Fetițele Powerpuff” a fost creat de Craig McCracken în 1998 și s-a încheiat în 2005. În aprilie 2016, animația a fost relansată.

Haley ManciniFullSmile - Copy

Ce ne poți spune despre noua serie „Fetițele Powerpuff”?

Haley Mancini: „Fetițele Powerpuff” este despre trei fetițe care salvează lumea înainte de ora de culcare. Ele sunt, totodată, trei surori care se iubesc și care trec printr-o mulțime de stări emoționale, așa cum li se întâmplă tuturor surorilor din întreaga lume.

Prima serie „Fetițele Powerpuff” a fost lansată în 1998. Cum de a reușit să se mențină printre preferatele telespectatorilor timp de aproape douăzeci de ani?

Iubim seria originală „Fetițele Powerpuff” pentru că este atât de perfectă. În același timp, suntem capabili să spunem „mulțumesc” și să realizăm ceva nou. Noi doar extindem lumea în care „Fetițele Powerpuff” trăiesc. Nu cred că este nevoie de prea mult pentru a menține o emoție și o relație. Câteodată tehnologia se schimbă, de exemplu, fetițele folosesc acum telefoane mobile dar, cum sunt ele, dragostea pe care și-o poartă și problemele copilărești prin care trec rămân aceleași.

Feti_ele Powerpuff

Ce le face unice pe fetițele Powerpuff?

Fetițele Powerpuff sunt unice pentru că ele sunt doar niște fetițe de grădiniță care se pricep de minune să fie supereroi și care, în același timp, învață cum să fie oameni în lumea de zi cu zi, iar asta cred că este partea cea mai amuzantă, mai adorabilă și mai fermecătoare.

Poți să ne spui mai multe despre procesul creativ?

Ca scriitor, pot spune că mă inspir din momente din copilărie. Multe dintre episoadele pe care le-am scris sunt bazate pe evenimente din copilăria mea și întotdeauna încerc să mă apropii de sentimentele pe care le aveam atunci. Uneori mă inspir din momente care îmi vin în minte pur și simplu și încerc să mă gândesc prin ce fel de momente trece un copil în ziua de astăzi. Ca actor, e aproape același lucru. Să fii actor este despre a empatiza și despre a înțelege prin ce trece personajul tău. Și, din moment ce serialul „Fetițele Powerpuff” este o animație, încerc să mă distrez și să adaug elemente comice în fiecare scenă pentru a face serialul mult mai relevant și mai amuzant.

12973448_1583422868616547_4948164913991843341_o

Sunt mesaje ascunse în spatele serialului?

Mesajul cu care vreau să rămână copii după ce au văzut acest serial este că pot fi cine vor ei să fie atâta timp cât au o atitudine pozitivă și pun inimă în ceea ce fac. Așa că îi sfătuiesc să fie niște persoane bune și să nu le fie teamă să își atingă țelul, așa cum sunt și „Fetițele Powerpuff”: chiar dacă uneori le este greu, ele nu renunță niciodată.

Cu ce fetiță Powerpuff semeni cel mai mult?

Îmi spun că sunt, mai degrabă, Bubbles, pentru că și eu sunt blondă și îmi plac mult animalele și toate lucrurile drăguțe, unde mai pui că am și o voce asemănătoare cu a ei. Totodată, cred că semăn și cu Blossom pentru că sunt organizată și îmi plac obiectele de papetărie – și lui Blossom îi plac aceste lucruri!

12977084_1583422848616549_1567450832520712096_o

Care sunt planurile de viitor pentru „Fetițele Powerpuff”? Poți să dezvălui vreun secret?

Vom vedea că fetele vor găsi noi modalități de a apăra orașul Townsville de răufăcători. Hmm, un secret…? Ei bine, s-ar putea să vedem că unele personaje negative vor începe să se manifeste mai mult, ca într-un fel de bandă desenată, lucru care ne încântă foarte tare.

Este noua serie o continuare a seriei precedente, sau este o nouă serie de sine stătătoare?

Îmi place să mă gândesc la această serie ca la o serie de sine stătătoare. O mare parte dintre noi vrea să vadă asta pentru că toți iubim seria originală și, trebuie să recunoaștem, nu poți atinge perfecțiunea. Tot ce putem noi să facem este să realizăm ceva nou pentru noua generație de copii.

13062914_1585675395057961_240416006069078751_o

Cum crezi că se potrivește noua serie „Fetițele Powerpuff” cu brandul Cartoon Network?

Cred că noua serie „Fetițele Powerpuff” se potrivește de minune cu brandul Cartoon Network datorită modului în care noi reușim să spunem povești. Modul în care noi spunem povești urmează acum un alt curs pentru personajele implicate. Pentru eroine, fiecare episod este o adevărată călătorie, iar poveștile noastre transformă detalii aparent neimportante în ceva foarte mare – acesta este trendul pe care îl urmează poveștile noastre. Încercăm să clădim relații cu publicul, lucru care cred că este foarte important și care se reflectă asupra fiecărei povești pe care noi o dezvoltăm, iar Cartoon Network este un expert în a clădi relații puternice cu publicul.

13217584_1593851507573683_7430711126638920829_o

Noua serie „Fetițele Powerpuff” a primit deja undă verde pentru cel de-al doilea sezon, iar episoade noi din primul sezon pot fi urmărite la Cartoon Network din 25 iulie, de luni până vineri, de la 16.05.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton