Homepage  / Seriale

„Fetițele Powerpuff” și „Casa Foster pentru prietenii imaginari” vor fi refăcute chiar de creatorul lor

„Fetițele Powerpuff” și „Casa Foster pentru prietenii imaginari” vor fi refăcute chiar de creatorul lor

de Mioara Tronaru,

Craig McCracken, câștigător a două premii Emmy pentru „Casa Foster pentru prietenii imaginari”, „Foster’s Home For Imaginary Friends” (2004), își reia poveștile, aflăm de pe cartoonbrew.com. Hanna-Barbera Studios Europe are în proiect refacerea a două seriale animate clasice de la Cartoon Network, „Fetițele Powerpuff”, „The Powerpuff Girls” (1998) și „Casa Foster pentru prietenii imaginari”, împreună cu creatorul, producătorul și regizorul acestora, Craig McCracken.

Președintele Hanna-Barbera Studios Europe, Sam Register a declarat: „Revenirea lui Craig McCracken la Hanna-Barbera a fost o ocazie pe care nu o puteam rata. Cu inegalabilul său simț al distracției și cu imaginația sa uluitoare, el va reface două dintre cele mai mari seriale ale sale, «Fetițele Powerpuff» și «Casa Foster pentru prietenii imaginari». Suntem încântați că aceste personaje vor face din nou parte din moștenirea noastră”.

„Fetițele Powerpuff”

Fetițele cunoscute ca Powerpuff sunt: Blossom, Bubbles și Buttercup. Au fost create în laborator, mai mult accidental, de către tatăl lor, profesorul Utonium. Sunt de vârsta grădiniței, dar au puteri de supereroi și reușesc să pună pe fugă orice răufăcător care îndrăznește să atace orașul Townsville. Cetățenii orașului și primarul apelează tot timpul la ajutorul lor pentru că serialul abundă de negativi.

Serialul „Fetițele Powerpuff” a fost creat de Craig McCracken pentru Cartoon Network, unde a fost și difuzat din 1998 până în 2003. A avut 6 sezoane și 78 de episoade. Are două premii Emmy și două Annie Awards.

Noul proiect „Powerpuff Girls” va extinde seria originală. Blossom, Bubbles și Buttercup se vor întâlni din nou cu răufăcătorii favoriți ai francizei, dar vor avea de înfrutat și noi amenințări.

Pe HBO Max sunt disponibile primele trei sezoane din „Fetițele Powerpuff”.

„Casa Foster pentru prietenii imaginari”

Serialul urmărește relația dintre băiețelul Mac și prietenul său imaginar, Bloo. Cum Mac a cam crescut și este presat să renunțe la Bloo, cei doi găsesc un cămin, numit „Casa Foster pentru prietenii imaginari”, în care prietenii imaginari pot fi lăsați pentru a fi adoptați de alți copii. Dacă Mac nu vrea ca Bloo să fie adoptat trebuie să-l viziteze în fiecare zi, la ora 15.00. Aventurile celor doi, alături de ceilalți prieteni imaginari găzduiți aici, ca și de personalul casei au făcut deliciul micilor telespectatori ai Cartoon Network din 2004 până 2009, vreme de 6 sezoane și 82 de episoade. Serialul a devenit unul dintre cele mai de succes de la Cartoon Network, a câștigat 5 Annie Awards și 7 Emmy.

Noul proiect însă nu va mai avea aceleași personaje, povestea va fi plasată în lumea preșcolarilor (în seria originală era dedicată copiilor un pic mai mărișori) și va avea noi eroi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton