Homepage  / Seriale / Telenovele

Fiecare personaj, cu păcatele lui. Află toate detaliile despre telenovela „Mă declar vinovată”, difuzată de PRO 2

Fiecare personaj, cu păcatele lui. Află toate detaliile despre telenovela „Mă declar vinovată”, difuzată de PRO 2

de Redactia Tvmania

Telenovela „Mă declar vinovată”, începută la Pro 2 pe 14 mai, abordează subiecte sensibile, iar actorii principali - Juan Soler, Daniela Castro şi Mayrín Villanueva - interpretează personaje greu încercate.

Telenovela „Mă declar vinovată” („Me declare culpable”), realizată de compania mexicană Televisa în 2017, este remake-ul serialului argentinian „Por amarte así” din 2016, cu Gabriel Corrado („Perla neagră”) în rolul principal.

Proiectul „Mă declar vinovată” a fost o provocare pentru producătoarea Angelli Nesma, dar şi pentru actorii care au făcut parte din distribuţie.

„Este o telenovelă foarte interesantă, în fiecare episod se întâmplă ceva. Abordăm teme cu un impact puternic, precum bipolaritatea, eutanasierea, schizofrenia şi pe alocuri homosexualitatea. Personajele feminine din acest serial se declară vinovate de câte ceva, după care vom vedea că păcatul comis de ele nu a fost cu intenţie”, a declarat Angelli Nesma, citată de radioformula.com.mx.

Telenovela a fost bine primită de către telespectatorii mexicani, dar şi de critici. A avut 8 nominalizări la gala „TVyNovelas” de anul acesta, dintre care un singur premiu – pentru cea mai bună actriţă într-un rol negativ, Daniela Castro (pe care o ştiţi din „De trei ori Ana”).

 

O poveste încâlcită

În centrul poveştii din „Mă declar vinovată” se află Franco Urzúa (Juan Soler), un avocat de succes, care ar face orice să-i ajute pe cei care au probleme. El are însă un mariaj în impas cu Roberta (Daniela Castro), din cauza bipolarităţii de care suferă aceasta. Viaţa lui Franco se schimbă în momentul în care preia cazul Albei (Mayrín Villanueva), o femeie condamnată la închisoare după ce şi-a eutanasiat soţul grav bolnav. Franco face tot posibilul să o ajute pe Alba să scape de pedeapsă şi să îşi recupereze copilul aflat în custodia cumnatei ei schizofrenice, Ingrid (Sabine Moussier). Cu timpul Franco şi Alba se îndrăgostesc, însă relaţia lor va întâmpina obstacole, mai ales că el este un bărbat însurat. În paralel, fiica lui Franco şi a Robertei, răsfăţata Natalia (Irina Baeva), trece prin tot felul de greutăţi. Într-o zi, aflată sub influenţa drogurilor, ea dă cu maşina peste un fotbalist, Paolo (Juan Diego Covarrubias), care ajunge în scaunul cu rotile. Treptat sentimentul de vinovăţie pe care îl simte faţă de acesta se transformă într-unul de iubire.

 

 

 

Juan se declară… mulţumit de telenovelă

Pentru Juan Soler (pe care l-aţi mai văzut în „Soţ de închiriat, „Regina inimilor” şi „Secrete din trecut”) „Mă declar vinovată” este cel mai recent serial în care a jucat, iar cei de la Televisa l-au preferat pe el pentru rolul lui Franco, după ce, iniţial i-l dăduseră actorului Diego Olivera. „Sunt foarte fericit că am jucat în această telenovelă şi mi-a plăcut faptul că telespectatorii au înţeles personajele şi ceea au transmis ele. Angelli ştie să coordoneze echipe, ştie să îşi aleagă oamenii cu care lucrează, asta pentru că, înainte de toate, se uită la calităţile umane”, a spus Juan la terminarea filmărilor, citat de 20minutos.com.mx.

 

Nu e pentru cine se potriveşte

Pentru rolul Nataliei din „Mă declar vinovată” era favorită Angelique Boyer, dar actrița a refuzat-o pe producătoare din motiv că cei de la Televisa au renunțat la exclusivitatea cu ea. Opţiunea finală a fost actriţa cu origini ruseşti Irina Baeva, noua revelaţie a producătorilor de telenovele mexicane, pe care aţi mai văzut-o în „Vin iubiri neaşteptate” şi „Pasiune şi putere”.

 

Cu iubirea la control

Juan Soler (52 de ani) şi Mayrín Villanueva (47 de ani) formează un cuplu în telenovela „Mă declar vinovată”, iar în realitate se iubesc fiecare cu alţi colegi de breaslă. Juan a împlinit recent 15 ani de căsnicie cu Maki Soler („Santa Diabla”), o actriţă argentiniană cu care are două fete. La rândul ei, Mayrín Villanueva are un mariaj de nouă ani cu un cunoscut actor de telenovele, Eduardo Santamarina. Cei doi cresc împreună 3 copii: pe fata lor, Julia, dar şi pe Romina y Sebastián, copiii pe care Mayrín îi are în urma căsătoriei cu actorul Jorge Poza.

 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/angelique-boyer-se-intoarce-la-telenovele-dupa-o-pauza-de-doi-ani-245488

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton