Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Adelinei Pestrițu a fost răsfățată ca o prințesă de ziua ei. Ce cadou a primit Zeny

Fiica Adelinei Pestrițu a fost răsfățată ca o prințesă de ziua ei. Ce cadou a primit Zeny
13

de Redactia Tvmania

Zenaida a împlinit cinci ani, iar Adelina Pestrițu și-a surprins fanii cu noi fotografii cu fetița ei. Fosta prezentatoare a postat imagini adorabile cu micuța, care seamănă cu mama ei pe zi ce trece mai mult.

Pentru a marca fericitul eveniment, părinții ei au realizat o mică sedință foto cu micuța, iar apoi au publicat imaginile pe Instagram, spre deliciul publicului. Imaginile cu micuța Zeny au devenit extrem de rare, după ce în ultimii doi ani, părinții ei au decis să nu o mai expună pe rețelele de socializare. De aceea, de fiecare dată când vedeta publică imagini cu fiica ei, e o adevărată bucurie pentru fani. Cu un zâmbet lar, părul lung, ochii verzi și îmbrăcată într-o cămașă albă, Zenaida Maria apare în imagini în timp ce ține în mână o prăjitură cu o lumânare cu cifra 5.

Noi imagini cu Zeny, de ziua ei

Fiica Adelinei Pestrițu a fost răsfățată ca o prințesă de ziua ei. Ce cadou special a primitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„La Multi Ani, ZENY!!! Viata iti poate aduce multe provocari, dar intotdeauna sa-ti amintesti ca esti mai puternica decat te gandesti, mai buna decat crezi si mai iubita decat iti imaginezi.Vom fi mereu langa tine sa te sustinem si sa te protejam cu orice pret.Cu multa iubire, mama si tata ”, a fost mesajul Adelinei de la descrierea pozelor.

Zeny a uimit pe toată lumea cu frumusețea sa angelică și chipul de păpușică. Fetița a moștenit frumusețea părinților ei, iar transformarea din ultima perioadă este colosală, micuța transformându-se într-o adevărată domnișoară.

Cât costă un astfel de scuter Vespa pentru copii

Evident, micuța a fost răsfățată ca o prințesă de ziua ei. Ea a primit cadou de ziua ei un scuter Vespa, roz, pentru copii, de care este foarte încântată. Adelina a filmat-o pe Zeny, îmbrăcată într-o rochiță roz, în acceasi nuanță cu mini-motocicleta, în timp ce se plimbă bucuroasă prin curtea casei. La o simplă căutare pe internet, prețul unui astfel de scuter pentru copii pornește de la 900 ron. Se pare că micuța este pasionată de mașini și motociclete. Dacă la vârsta de un an a primit de la părinți o mașină pentru copii, acum Zeny are și primul ei scuter electric.

Încă de când s-a născut, micuța Zeny apărea foarte des pe Instagram, având propriul său cont, însă, în urmă cu doi ani, Adelina Pestrițu s-a hotărât să-l șteargă. De-a lungul timpului, a primit numeroase critici de la fani din cauza creării acestei pagini. De atunci, vedeta nu a publicat foarte rar imagini cu fiica ei, doar la anumite ocazii, cum a fi ziua lui Virgil sau de ziua micuței.

Adelina și Virgil și-au dorit foarte mult să fie părinți și ei vor neapărat să-i facă lui Zeny un frățior sau o surioară, însă acest lucru încă nu s-a întâmplat.

Pe 3 august 2018, vedeta scria despre momentul venirii pe lume al fetiței ei: „Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar şi poate, în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme şi 49 de cm şi a primit nota 10! Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât şi Virgil ne simţim copleşiţi de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată şi avem rol de părinţi pentru micuţa noastră răsfăţată şi adorabilă. Este tot ce ne-am dorit şi suntem recunoscători pentru că am fost aleşi să-i fim părinţi! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi împlinit şi am văzut ce se poate naşte din iubire”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton