Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit 2 ani! Cum arată micuța Sara

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit 2 ani! Cum arată micuța Sara
9

de Redactia Tvmania

Alessandra Stoicescu este mai fericită ca niciodată! Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 este o femeie împlinită din punct de vedere profesional, iar la capitolul personal toate merg din plin, mai ales că micuța sa, Sara, îi înseninează zilele de doi anișori de când a venit pe lume. 

Săptămâna aceasta, Alessandra Stoicescu a avut motive serioase de sărbătoare în familie, pentru că joi, 29 iulie, micuța sa fiică a îmlinit doi ani. Vedeta Antenei 1 și soțul acesteia, Sergiu Constantinescu, au avut grijă ca încă de la primele ore ale zilei să îi facă mici atenții micuței Sara pentru a simți că este o zi cu adevărat specială. 

Micuța Aleesandrei Stoicescu este de o frumusețe aparte. A moștenit ochii căprui ai mamei sale, are părul blond și un zâmbet cuceritor. Internauții au fost cuceriți de ea, mai ales că de ziua ei, mama sa a îmbrăcat-o într-o rochie de prințesă! Sara a surprins însă pe toată lumea când, la momentul tortului pregătit pentru ea a cântat singurică „la mulți ani” în limba engleză.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Alessandra Stoicescu (@alessandra.stoicescu)

Cele mai importante momente ale zilei au fost împărtășite de Alessandra Stoicescu în mediul online prin filmulețe și fotografii. 

„Sara ❤️ 2 ani ❤️#ceimaifericitiani #sara #lamultiani #minuneamea #family #noitrei #impreuna #iubire #love #forever #together #birthday #happyyears #mylove #happybirthday”, a adăugat Alessandra Stoicescu la descrierea unei imagini.

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit 2 ani! Cum arată micuța Sara (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alessandra Stoicescu, opt ani de iubire cu partenerul ei 

Alessandra Stoicescu este căsătorită cu tatăl fiicei ei, Sergiu Constantin, de aproape 8 ani. În luna octombrie 2013, cei doi au hotărât să-și unească destinele, iar în urmă cu câteva luni, vedeta mărturisea, în cadrul unui interviu pentru publicația Libertatea, că soțul ei o face cea mai fericită femeie: 

„Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton