Homepage  / Seriale turceşti

„Fiica ambasadorului”, 10 mai 2022. Sancar află o veste îngrozitoare despre Mavi și Melek

„Fiica ambasadorului”, 10 mai 2022. Sancar află o veste îngrozitoare despre Mavi și Melek
5

de Andra Stana,

Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste i-a avut inițial în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Apoi, protagonistă a devenit Tuba Büyüküstün.

“Fiica ambasadorului” ne introduce în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Difuzat inițial de luni până vineri de Kanal D, serialul turcesc a rămas în grila postului doar lunea și marțea. Modificarea, pricinuită de introducerea în program a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

Vă reamintim că Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea s-a produs în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

În „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün are rolul Mavi. Iată ce se întâmplă în episodul de marți, 10 mai 2022, din „Fiica ambasadorului”.

Ce se întâmplă în episodul de marți, 10 mai 2022. Rezumat „Fiica ambasadorului”

Marți, 10 mai 2022, Kanal D difuzează un nou episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Iată ce se întâmplă în episodul 50 din serialul turcesc cu Tuba Büyüküstün.

Ce-se-intampla-in-episodul-de-marti-10-mai-2022.-Rezumat-„Fiica-ambasadorului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Aflat în pușcărie după ce a tras un foc de armă ca să-și apere familia, Sancar află că Mavi și Melek au dispărut. Afară, libertatea, viața s-a oprit pentru toți. Atât familia Efeoglu cât și Güven fac eforturi să le găsească pe cele două. 

În timp ce Elvan se bucură de maternitate, relația ei cu Yahya intră încet într-o zonă necunoscută.

Bebelușul Gediz continuă să îi schimbe viața în bine lui Yahya.

Sursa Foto: Instagram

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton