Homepage  / Seriale turceşti

„Fiica ambasadorului”, episodul din 11 aprilie 2022. Dispariția lui Melek, motiv de panică pentru Sancar și Mavi

„Fiica ambasadorului”, episodul din 11 aprilie 2022. Dispariția lui Melek, motiv de panică pentru Sancar și Mavi
7

de Andra Stana,

Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste i-a avut inițial în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Apoi, protagonistă a devenit Tuba Büyüküstün.

“Fiica ambasadorului” ne introduce în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Difuzat inițial de luni până vineri de Kanal D, serialul turcesc a rămas în grila postului doar lunea și marțea. Modificarea, pricinuită de introducerea în program a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

Vă reamintim că Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea se va produce chiar în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

Ce se întâmplă în episodul de luni, 11 aprilie, din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

Luni, 11 aprilie 2022, Kanal D difuzează un nou episod din „Fiica ambasadorului”. Iată ce se întâmplă în episodul 41 din serialul turcesc cu Tuba Büyüküstün.

Ce-se-intampla-in-episodul-de-luni-11-aprilie-din-serialul-turcesc-„Fiica-ambasadorului-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Melek îl abordează din proprie inițiativă pe bunicul ei, iar Güven profită de ocazie. Printre membrii personalului se instalează panica atunci când observă că lipsește Melek.

Sancar pornește imediat să-și caute fata, iar Mavi este tot timpul alături de el.

Odată cu sosirea unui musafir neașteptat, viața lui Dudu este cât pe ce să se transforme într-un iad. Ca să se simtă mai sigură, începe să-l preseze încă o dată pe Yahya.

Te-ar putea interesa și:

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton