Homepage  / Seriale turceşti

„Fiica ambasadorului”, episodul din 4 aprilie 2022. De ce crește tensiunea dintre Sancar și Mavi, noul personaj din serial

„Fiica ambasadorului”, episodul din 4 aprilie 2022. De ce crește tensiunea dintre Sancar și Mavi, noul personaj din serial
5

de Andra Stana,

Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste i-a avut inițial în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Apoi, protagonistă a devenit Tuba Büyüküstün.

“Fiica ambasadorului” ne introduce în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Difuzat inițial de luni până vineri de Kanal D, serialul turcesc a rămas în grila postului doar lunea și marțea. Modificarea, pricinuită de introducerea în program a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

Vă reamintim că Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea se va produce chiar în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

Ce se întâmplă în episodul de luni, 4 aprilie, din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

Luni, 4 aprilie 2022, Kanal D difuzează un nou episod din „Fiica ambasadorului”. Iată ce se întâmplă în episodul 39 din serialul turcesc cu Tuba Büyüküstün.

Ce-se-intampla-in-episodul-de-luni-4-aprilie-din-serialul-turcesc-„Fiica-ambasadorului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sancar și Mavi au ațipit și au dormit împreună. Pe măsură ce confuzia lui crește, crește și tensiunea dintre ei.

Indecizia lui Halise și a lui Yahya în privința copilului îi duce pe un drum de care Dudu nu va fi încântată.

Yahya, care își dorește mai mult decât orice să fie tată, își dă seama că nu poate merge mai departe dacă nu scapă de toate îndoielile.

Te-ar putea interesa și:

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton