Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica Andreei Antonescu s-a întors în România, după ce a locuit o vreme cu tatăl ei, în Statele Unite. Reacția artistei

Fiica Andreei Antonescu s-a întors în România, după ce a locuit o vreme cu tatăl ei, în Statele Unite. Reacția artistei
8

de Andra Stana,

Andreea Antonescu este astăzi o mamă singură. Cu toate acestea, artistei de 39 de ani nu îi place să se plângă. În schimb, profită de orice momente pe care îl poate petrece alături de fiica ei, Sienna. De curând, fetița s-a întors din America, unde a locuit o perioadă doar alături de tatăl ei, Traian, și mama artistei, scrie libertatea.ro.

„Sienna este la școală, s-a întors recent din State. A avut o vacanță de vis. S-a întâlnit cu tati, au petrecut acolo câteva luni bune. Mi-am făcut ca scop în viață să fiu cea mai bună prietenă a fiicei mele, să aibă încredere în mine, să-mi ceară mie sfaturi.

Mulțumesc lui Dumnezeu, am un copil perfect. Este foarte responsabilă, cu foarte mult bun simț și foarte dedicată oricărui proiect în care se implică. E minunat”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Fosta concurentă de la „Survivor România” a mai declarat că își dorește ca fiica ei să treacă „prin toate etapele vieții”, dar fără suferință.

„Îmi dau seama că viața e plină de surprize și nu întotdeauna din categoria celor plăcute. Vreau să treacă prin toate etapele vieții, dar n-aș vrea să sufere, cu toate că e un proces natural. Atât timp cât nu suferi, nu îți dai seama când ești fericit.

Mi-aș dori să o pot proteja din toate punctele de vedere, din păcate știu că e singurul lucru pe care nu-l pot face”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea-Antonescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton