Homepage  / Vedete româneşti

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost operată. Cum se simte acum Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost operată. Cum se simte acum Sofia
9

de Roxana Mirea,

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente tensionate pentru că fiica ei a fost operată. Micuța Sofia a suferit o intervenție de îndepărtare a polipilor pentru care a fost nevoie de anestezie generală. Operația a avut loc la un spital de stat din Capitală. Ce a declarat Bianca Drăgușanu despre operația fiicei ei și despre cât a costat intervenția.

Cum se simte fiica Biancăi Drăgușanu după operație

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe mai puțin plăcute joi, 10 martie, pentru că fiica ei a fost operată. Totuși, diva a fost impresionată de curajul Sofiei, dar și de condițiile din spital.

Sofia a fost operată joi dimineața. La ora 8 a început intervenția și a durat maxim o oră. Doamna doctor Diana Ionescu a operat-o, totul a fost ok, inclusiv condițiile din spital. La Spitalul Victor Gomoiu totul a fost perfect, sincera să fiu, am crezut că sunt la privat. Servicii foarte bune! Extraordinar de curat, extraordinar de ok pentru copilașii care ajung aici”, a povestit Bianca, pentru Click!.

Bianca Drăgușanu a pregătit-o încă de anul trecut pe fiica ei pentru această operație.

A fost prima ansestezie generală din viata ei și sper că și ultima. Nu e ușor, însa eu am pregătit-o pe Sofia încă de anul trecut când am aflat că o vom opera.  I-am spus că o să aibă un fluturaș în mână care o să o adoarmă, apoi, când se trezește, noi vom fi lângă ea, iar fluturașul o să-l găsească tot acolo. A fost foarte curajoasă. Dar o să vă spun ce m-a mai ajutat. Că parcă nimic nu e întâmplător! Recent am operat-o pe cățelușa noastră, pe Chanel. A avut probleme cu doi dințișori si a avut și ea nevoie de intervenție sub anestezie, așa că am pregătit-o cu cățelușa,  i-am spus că și ea trebuie să fie curajoasă,  și nu s-a speriat deloc. Am noroc că nu sunt o mamă panicată, am avut noroc că am avut-o și pe bunica alături de noi, a venit și tatăl ei. A fost foarte bine„, a mai spus Bianca Drăgușanu.

bianca-dragusanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Bianca Drăgușanu, despre costul operației fiicei ei

Bianca Drăgușanu a spus că operația Sofiei a costat destul de mult, dar a fost mai ieftină decât suma pe care a achitat-o la veterinar. Acum, Sofia urmează un tratament și nu are voie să iasă din casă. În plus, fetița este nevoită să mănânce totul pasat.

A costat ceva. Nu au existat decontări sau reduceri. Nu vă pot spune suma exacta, însă comparabil cu suma achitată la veterinar, a fost mult mai ieftină. Pentru Chanel, am dat 2.000 de lei să-i scoată doi dinți, detartraj și un cip.  Mai ieftin la copil. Avem 7 zile de antibiotic, nu are voie sa iasă din casă și mănâncă totul pasat. Acum Sofia respiră mult mai bine„, a mai povestit Bianca Drăgușanu.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton