Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica lui Cristi Chivu debutează ca actriță. În ce serial o vom vedea

Fiica lui Cristi Chivu debutează ca actriță. În ce serial o vom vedea

de Ioana Maria,

Anastasia, fiica de 10 ani a lui Cristi Chivu, cochetează cu actoria și își va face debutul în serialul „ Adela”, difuzat de Antena 1.

„Este foarte fain aici, îmi place foarte tare să filmez și să stau pe aici. La început îmi era puțin greu, aveam emoții, dar acum m-am obișnuit. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine din America să-l caute pe Lucian”, a spus micuța actriță

Anastasia, pentru a1.ro

Adelina își sprijină fiica și o însoțește la filmări. Ba mai mult, ea a fost cea care i-a insuflat dragostea pentru actorie, deoarece îi spunea, în glumă, ‘Demi Moore’. Acum, mezina familiei Chivu își vede visul cu ochii și speră să aibă succes în cariera pe care dorește să o construiască în cinematografie și, la un moment dat, să ajungă să joace în filme de Hollywood.

Ea de când era micuță îmi arăta că poate să plângă la comandă, a fost cu tatăl ei pe niște platouri de filmare, i-am spus, dacă vrei pot să te ajut să fii și implicată, nu doar în vizită și inițial am crezut că e vorba despre ceva foarte mic, mai mult o animație, ca să își dea ea seama dacă îi place sau nu și când am primit scenariul, am văzut că avea vreo cinci episoade și foarte multe replici.”

Adelina Chivu, despre Anastasia
Cristi Chivu cu Natalia si Anstasia, cele doua fiice ale sale
Cristi Chivu cu Natalia si Anstasia, cele doua fiice ale sale

În anul 2008, Adelina Chivu a renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat în Milano cu soțul Cristi Chivu. Cei doi au două fetițe, pe Natalia și Anastasia. În vara acestui an, Adelina și Cristi Chivu vor împlini 13 ani de la nuntă.

Ce noutăți aduce serialul ”Adela” – sezonul 2

Așa cum se poate observa și din promo-urile difuzate până acum, am schimbat puțin locația, astfel că unul dintre episoade este filmat aproape în întregime la Sighișoara. Ne-am distrat atât de bine acolo, încât am primit o invitație de a ne reîntoarce, pe care am onorat-o, iar acesta a fost și unul dintre planurile mele de vacanță. Sezonul al doilea este plin de schimbări și se dezvoltă alte relații între personaje, inclusiv în cazul personajului meu. În acest sezon, va apărea probabil cel mai așteptat moment de către telespectatori și cred că și de noi, ca actori. 

actrița Mara Oprea
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton