Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica lui Dan Helciug a speriat o mănăstire din Maramureș. Reacția uimitoare a măicuțelor

Fiica lui Dan Helciug a speriat o mănăstire din Maramureș. Reacția uimitoare a măicuțelor

de Redactia Tvmania

Dan Helciug s-a bucurat împreună cu soția Elena, fiica Ruxi, în vârstă de 6 ani, și fiul Luca, în vârstă de 13 ani, de o vacanță în Maramureș. Întreaga familie a avut parte de câteva peripeții, protagonista fiind mezina familiei. Soția artistului a povestit pe larg ce au pățit chiar la una dintre mănăstiri, scrie libertatea.ro.

Elena, soția lui Dan Helciug, a adunat o grămadă de povești din recentul concediu, de zece zile, petrecut în Maramureș. Evident, Ruxi, fiica lor, a fost iar în centrul atenției: ”A vrut Ruxi să se dea cu Mocănița și imediat Dan a percutat. Am vizitat toate mănăstirile importante, iar la Mănăstirea Peri, Ruxi s-a agățat de o frânghie, ca să se dea huța, dar a tras clopotul.

Au ieșit măicuțele speriate, dar ne-am făcut că nu suntem cu ea! Iar la Mănăstirea Bârsana a fost și mai și. Luca și Ruxi s-au strecurat în sala de protocol. I-a găsit Maica Filofteia citind un catastif secret, din care oricum nu pricepeau nimic”, a spus Elena, pentru impact.ro.

Ruxi, fiica lui Dan Helciug, a demonstrat că are personalitate de mică, a făcut nazuri la fiecare pas.

„La Săpânța, a zis că am dus-o la Cimitirul Vesel ca să o întristăm, nu i s-a părut deloc amuzant ce scrie pe cruci. Iar la Cascada Cailor s-a enervat că a mers pe jos degeaba și că n-a văzut niciun cal. Noroc că Luca a fost în extaz. Am stat la Anuța, în Susani, la poalele muntelui Gutâi, sub Creasta Cocoșului. E un vis aici! Nu a scăpat vreo trambulină nesărită, leagăn nezgâlțâit sau piscină liniștită. Am făcut balamuc și hărmălaie peste tot. Maramureșenii îl iubesc pe Dan, a făcut sute de poze. Cu Mocănița am fost dați pe spate, au fost 5 ore de uimire. În sfârșit, Ruxi a fost încântată!”, a mai spus soția artistului pentru aceeași sursă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton