Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fiica lui David Hasselhoff a ajuns vedetă Playboy. E primul model plus-size din revistă

Fiica lui David Hasselhoff a ajuns vedetă Playboy. E primul model plus-size din revistă
7

de Redactia Tvmania

Hayley Hasselhoff (28 de ani), fiica actorului David Hasselhoff (68 de ani), a devenit primul model plus-size care apare pe coperta revistei Playboy.

Fiica starului din „Baywatch” apare topless pe coperta ediției europene a revistei Playboy din luna mai. Hayley a recunoscut că promovează o imagine extrem de diferită față de cea arătată în serialul din anii 90 care l-a făcut celebru pe tatăl său, scrie uk.news.yahoo.com.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Tânăra a mai povestit recent că a fost sprijinită în toată această perioadă atât de tatăl său, cât și de mama sa, Pamela Bach (57 de ani).

„Tatăl meu mă sprijină mult în deciziile pe care le iau pentru cariera mea. Mama și tata mă sprijină întotdeauna mult în tot ceea ce aleg să fac”, a declarat Hayley Hasselhoff, într-un interviu pentru Daily Mail.

Hayley a mers la Paris pentru pozele din Playboy.

ITV Palooza 2019 in London, UK – 12 Nov 2019Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Al treilea mariaj pentru David Hasselhoff

David Hasselhoff se află în prezent la al treilea mariaj: s-a căsătorit cu Hayley Roberts (41 de ani), în vara lui 2018. Actorul cunoscut pentru rolul său din „Baywatch’ a mai fost căsătorit cu Catherine Hickland, în perioada 1984 – 1989, şi apoi cu Pamela Bach (1989- 2006). Are două fiice din relația sa cu cea de-a doua soție a sa, Pamela. 

Starul din Baywatch a luat-o de soție pe Hayley Roberts în cadrul unei ceremonii restrânse care va avea loc în Italia, peste două săptămâni.

Actorul dezvăluia la acea vreme că el şi iubita sa îşi vor uni destinele după o logodnă de doi ani, în cadrul unei ceremonii intime, la care urmau să participe doar familia şi apropiaţii, în Puglia, sudul Italiei.

„Ziua mea de naştere este marţi, apoi dăm o fugă în Marea Britanie şi în câteva locuri şi ulterior ne căsătorim, dar va fi o nuntă foarte mică cu familia ei din Ţara Galilor – la Puglia, în sudul Italiei’, a povestit actorul, mărturisind apoi că aşteaptă să scape de lumina reflectoarelor în timpul lunii de miere pe care o vor petrece în Maldive.

David şi cea de-a treia soție, Hayley, s-au cunoscut în 2011, după o întâlnire întâmplătoare într-un hotel din Marea Britanie unde actorul era cazat în timp ce făcea partea din juriul emisiunii „Britain’s Got Talent”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton