Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fiica lui Edith Gonzalez rămâne în custodia tatălui biologic

Fiica lui Edith Gonzalez rămâne în custodia tatălui biologic

de Redactia Tvmania

La o lună și jumătate după moartea actriței mexicane Edith Gonzalez s-a aflat în custodia cui va rămâne fiica acesteia, Constanza.

După moartea actriței de telenovele au existat numeroase zvonuri în ceea ce privește custodia fiicei sale. S-a spus că aceasta ar putea rămâne în grija partenerului de viață al vedetei, Lorenzo Lazo, a fratelui actriței, Victor, sau a tatălui ei biologic, Santiago Creel.

Potrivit presei mexicane, Constanza, fiica lui Edith Gonzales, rămâne în custodia tatălui ei biologic, Santiago Creel. Acest lucru reiese dintr-un document legal care datează din 5 iulie. De asemenea, în documentul respectiv se menționează faptul că între Santiago Creel și Lorenzo Lazo, cel care i-a fost partener de viață lui Edith Gonzalez până în ultimele clipe de viață, nu au existat niciodată dispute legate de custodia fetiței.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu ani. Vedeta avea o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton