Homepage  / Articole

Fiica lui Gyuri Pascu, la „Românii au talent”

Fiica lui Gyuri Pascu, la „Românii au talent”

de Redactia Tvmania

A cincea ediţie „Românii au talent” aduce dansuri spectaculoase, imitatori, jonglerii, numere de magie şi demonstraţii de forţă, iar Iarina Pascu, fiica lui Ioan Gyuri Pascu, va cânta o piesă alături de Romanian Gospel Singers.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au parte de noi provocări în ediţia „Românii au talent” din 18 martie. Juraţii trebuie să fie cât mai obiectivi când vor analiza prestaţia Iarinei Pascu, fiica actorului de la „Land of Jokes”.

Primele patru ediţii de la „Românii au talent” au transformat această emisiune în regele incontestabil al divertismentului din ţara noastră.

În total sunt şase ediţii înregistrate, trei semifinale şi marea finală – ultimele etape vor fi realizate în direct.

„Poliţistul rău” vs. „poliţiştii buni”

Nu toţi cei care au apărut pe scenă au avut simţul penibilului, dar aceasta nu reprezintă o problemă, consideră Andi Moisescu: „Eu m-am bucurat să întâlnesc oameni liberi. Nu m-a înspăimântat nimeni, dimpotrivă. Mulţi m-au binedispus, unii m-au pus pe gânduri. Important e că aproape nimeni nu m-a lăsat indiferent. Abia asta ar fi fost o bilă neagră pentru un posibil talent venit să cucerească juriul”.

Andra completează: „Şi un artist are emoţii mari, cel puţin câteodată. Aşa că nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul unui om care îşi ia inima-n dinţi şi vine la o asemenea competiţie, cu asemenea audienţă. Eu îi admir, au mult curaj şi asta e formidabil.

Dacă aş fi în locul lor, nu ştiu dacă aş îndrăzni. Acum nu mai pot să-mi dau seama cum ar fi să încerc să mă afirm aşa târziu, eu am debutat de foarte mică şi nu prea pot să mă pun în locul celor care debutează la maturitate. Însă ştiu că vorbitul, cântatul sau evoluatul în public în general sunt printre cele mai solicitante lucruri din punct de vedere nervos”.

La rândul său, Mihai Petre spune că, deşi uneori are opinii diferite faţă de colegii săi, cu toţii au recunoscut talentele adevărate.

Vedeta Pro TV crede însă că nu este mai aspru la „Românii au talent” decât la „Dansez pentru tine” (emisiune care va reveni cu cel de-al 11-lea sezon, la sfârşitul lui aprilie).

„Miza este foarte mare şi aşteptările mele sunt pe măsură, indiferent de numărul prezentat pe scenă. Modul de a juriza această emisiune este total diferit de <>”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton