Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fiica lui Paul Walker, despre semnele pe care regretatul actor i le trimite, la 10 ani de la moartea sa. „Simt că este prin preajmă”

Fiica lui Paul Walker, despre semnele pe care regretatul actor i le trimite, la 10 ani de la moartea sa. „Simt că este prin preajmă”
5

de Andra Stana,

Au trecut aproape zece ani de când Paul Walker și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină. Cu toate acestea, fiica lui, Meadow, spune că îi simte încă prezența.

În timpul unui interviu pentru E! News, Meadow Walker a vorbit despre legătura specială pe care o are cu regretatul ei tată, Paul Walker, care a murit în noiembrie 2013.

Prezentă la Roma, în weekend, unde a avut loc premiera „Fast X”, al zecelea film din celebra franciză de acțiune „Furios și iute”, actrița a dezvăluit că primește semne de la regretatul actor atunci când are cea mai mare nevoie de ele.

Pentru mine sunt doar numere, dar pentru tatăl meu, patru și șapte erau numerele lui preferate”, a spus actrița. „Îți jur, ori de câte ori mă îndoiesc de ceva sau când mă cert cu cineva sau orice altceva, încep să văd numerele acestea. Așa că întotdeauna știu că e cu mine”.

Meadow, care face parte din distribuția noului film din franciza „Furios și iute”, a dezvăluit că se bucură foarte tare să facă parte din „familia Fast”.

Pentru mine, sincer, asta scoate la iveală fericirea”, a spus ea despre premieră, menționând că îi este cel mai dor de tatăl ei în momentele care nu sunt asociate cu franciza. „Pentru mine este super emoționant și el ar fi uimit că se întâmplă asta”.

Ich liebe dich-schrieb Meadow Walker. Dieses bewegende Bild postete die heute 16jaehrige Tochter von „The fast and the furious” – Darsteller Paul Walker. Der Schauspieler kam vor einem Jahr bei einem tragischen Autounfall ums Leben. Wir trauern mit dir, MeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Meadow, fiica regretatului Paul Walker, s-a căsătorit în 2021

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit, în 2021, cu Louis Thornton-Allan. Aceasta a fost condusă spre altar de către Vin Diesel, bunul prieten și colegul lui Paul Walker. Meadow a publicat pe Instagram câteva imagini de la fericitul eveniment.

Într-una dintre imagini, îl putem vedea pe Vin Diesel, care era bun prieten cu Paul Walker, după ce au jucat împreună în seria de filme „Fast and Furios”. În plus, actorul este și nașul lui Meadow. Cert este că Vin Diesel a onorat memoria bunului său prieten și a condus-o spre altar pe Meadow, acolo unde a așteptat-o alesul sufletului ei, Louis Thornton-Allan.

Meadow Walker a strălucit în ziua nunții ei, optând pentru o rochie de mireasă simplă.

Paul Walker, vedeta din „Furios şi iute”, a murit la doar 40 de ani

Actorul Paul Walker a murit într-un accident de mașină, în California, în 2013, la vârsta de 40 de ani. Anunțul a fost făcut atunci pe pagina de Facebook a actorului.

Conform mesajului postat, mașina în care se afla Paul Walker a ieșit de pe carosabil, după ce șoferul a pierdut controlul autovehiculului, la nord de Los Angeles. Mașina s-a lovit apoi de un stâlp și a luat foc. Atât Paul Walker, cât și șoferul mașinii, care îi era prieten, au fost declarați decedați la sosirea ambulanței.

Ca o ironie a sorții, în momentul tragicului eveniment, actorul se îndrepta spre un eveniment caritabil.

„Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto. El era pasager în maşina condusă de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (…) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteti adresa condoleanţele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru graţie rolurile din seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009). Pe lângă acestea, Walker a mai jucat și în alte filme, precum: „Joy Ride”, „Running Scared” și „Takers”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton