Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Pavel Bartoș a devenit majoră. Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul

Fiica lui Pavel Bartoș a devenit majoră. Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul
6

de Cătălina Matei,

Pavel Bartoș, îndrăgitul prezentator de la Pro TV a avut parte ieri de unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața sa: fiica lui cea mare, Eva, a împlinit 18 ani. Iar actorul i-a transmis un mesaj plin de snesibilitate și emoție pe contul său de Facebook.

Partenerul de prezentare al lui Smiley de la „Românii au talent” este tătăl a trei fete miunate, iar cea mare a devenit deja majoră. Eva a împlinit ieri 18 ani, iar Pavel Bratoș, discret de altfel în ce privește viața sa de familie, i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

“La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înteles în timp ca principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine!

Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!”, a scris Pavel Bartoș pe contul de socializare.

Actorul este căsătorit de aproape 20 de ani cu actrița Anca Bartoș. Pavel și Anca au trei fete: Eva, Rita și Sofia. De altfel, mezina familiei, Sofia, a fost botezată chiar de Smiley, în 2019.

Gata de un nou sezon „Românii au talent”

Dincolo de emoția împlinirii celor 18 ani ai fiice sale, Pavel Bartoș se pregătește de un alt eveniment special: pe 4 februarie la Pro TV începe cel de-al 12-lea sezon al emisiunii „Românii au talent”. Împreună cu Smiley, Pavel se va ocupa de întreaga atmosferă din culise și le va da „replica” noilor jurați, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Iar din martie, actorul are și alte planuri. Iată ce ne declara la sfârșitul lui 2021, când se pregătea să prezinte alături de Raluka programul de Revelion de la Pro TV: „Se anunță deja un an plin! În martie voi începe filmările la primul meu film de lung metraj, Ramon, o comedie romantică, de familie, pe care abia aștept să o vedeți. Totodată, lucrez la proiectul One Man Show – Live is life pe care, sper, în martie să-l pot lansa, oficial. Și apoi mai am în plan o nouă premieră la teatru, dar toate la momentul potrivit”.

pavel-bartos-1477941_715027898510344_188886722_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton