Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiica lui Răzvan Simion s-a fotografiat în costum de baie, la mare. Cum arată Ianca Simion, fiica matinalului de la „’Neatza”

Fiica lui Răzvan Simion s-a fotografiat în costum de baie, la mare. Cum arată Ianca Simion, fiica matinalului de la „'Neatza”

de Redactia Tvmania

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, a urcat pe contul său de Instagram o fotografie de la plajă. Deși are doar 16 ani, Ianca arată deja ca o domnișoară. Tânăra nu s-a sfiit să își facă o fotografie în costum de baie și să o împărtășească cu fanii săi de pe internet.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by ianca (@iancasimionn)

Frumoasa brunetă postează destul de des fotografii cu ea pe contul său de Instagram; în cele mai multe dintre poze, Ianca este machiată, dar în altele își arată latura copilăroasă. Din fotografii nu lipsesc nici prietenii fiicei lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion are doi copii din căsnicia cu Diana Simion. Cu fosta lui soție, vedeta Antena 1 o are pe Ianca (16 ani) și pe Tudor, în vârstă de 13 ani. 

După o căsnicie de 15 ani, Răzvan și Diana au decis să o ia pe drumuri separate.

După divorț, Răzvan a avut o relație de 5 ani cu Lidia Buble. Dragostea nu i-a surâs însă matinalului de la „Neatza’ (Antena 1). Păreau un cuplu solid, însă n-a fost să fie nici în cazul lor. După lungi speculații în presă, vara trecută, Răzvan Simion anunța că el și Lidia Buble și-au spus adio după o relație de cinci ani, lăsând să se înțeleagă că ea este cea care a încetat să mai aibă sentimente, însă că vor continua colaborările profesionale, el fiindu-i manager artistei: „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat’, a fost mesajul prezentatorului postat pe rețelele de socializare. 

Sursa foto: Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ARTICOLE PARTENERI
ARTICOLE PARTENERI
ARTICOLE PARTENERI

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton