Homepage  / Trailer

A apărut primul trailer al filmului „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

A apărut primul trailer al filmului „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

de Andreea Hentea,

A apărut primul trailer al filmului „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, care se va lansa în 2023. A fost o așteptare lungă, dar fanii îl vor vedea, alături de Omul Furnică (Paul Rudd), Viespea (Evangeline Lilly) și ceilalți eroi deja cunoscuți, pe Jonathan Majors în rolul maleficului Kang the Conqueror, scrie collider.com.

În noul film din franciza „Omul-Furnică” / „Ant-Man”, „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, care va avea premiera anul viitor, îi vom vedea pe Scott Lang alias Omul Furnică (Paul Rudd) și pe Hope Van Dyne alias Viespea (Evangeline Lilly), împreună cu dr. Hank Pym (Michael Douglas) și cu Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), explorând tărâmul cuantic, unde interacționează cu creaturi ciudate și se lansează într-o aventură care depășește limitele a ceea ce crezuseră că este posibil.

Paul Rudd (53 de ani) l-a interpretat pe Omul Furnică în „Omul-Furnică” (2015), apoi în „Căpitanul America: Război civil” (2016), apoi în „Răzbunătorii: Războiul infinitului” (2018), în „Omul Furnică și Viespea” (2018) și în „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” (2019).

După o așteptare destul de lungă, fanii se reîntâlnesc acum cu Omul-Furnică, dar și cu Jonathan Majors („Loki”), care joacă rolul fiorosului Kang the Conqueror. Conform unei postări apărute pe contul oficial de Twitter al filmului la începutul acestei săptămâni, noua poveste din seria „Omul-Furnică” este foarte așteptată de fani, deoarece inaugurează etapa a cincea a universului cinematografic Marvel.

Omul-Furnică și cei dragi sunt prinși în târâmul cuantic

Primul trailer fusese deja dezvăluit, dar doar pentru cei câțiva norocoși care au participat în iulie la evenimentul Comic-Con din San Diego. Cum nicio filmare nu a fost permisă, fanii s-au mulțumit până acum cu descrieri verbale pentru a-și imagina acțiunea noului film. Acum, un întreg univers cuantic e adus la lumină. Îl vedem inclusiv pe Bill Murray, în rolul lui Kryler, înveștmântat într-o mantie înstelată. Îl vedem, de asemenea, pe Omul-Furnică amenințat de neîndurătorul Kang, care se pregătește să devină marele malefic al acestei etape, în timp ce vedem cum prima generație de Oameni Furnică și de Viespi este absorbită încă o dată în tărâmul cuantic.

Este o schimbare consistentă de ritm pentru franciza „Omul-Furnică”, după cele două filme anterioare au fost, practic, filme de sine stătătoare în universul cinematografic Marvel. Evenimentele din acest nou „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” duc mai departe intriga generală din filmele cu alți supereroi. O mutare surprinzătoare, mai ales că Scott Lang / Omul-Furnică menționa deseori că „el este supereroul de care nu-și amintește nimeni”. În filmul de față, scenariștii au decis că acest statut este pe cale să se schimbe.

De altfel, a cincea fază a universului cinematografic Marvel are de împlinit multe așteptări, de când fanii au fost nemulțumiți de faptul că producțiile din faza a patra (filme, seriale și programe speciale) nu păreau să aibă deloc legătură unele cu celelalte. După ce „formula Marvel” de realizare a devenit o problemă, în special de la „She-Hulk” încoace, Kevin Feige, fostul președinte al studiourilor Marvel și producătorul principal al filmelor Marvel, caută toate mijloacele prin care acest nou lot de filme și de seriale din etapa a cincea să aibă o personalitate proprie, dar să păstreze și coeziunea supereroilor.

Peyton Reed, care a realizat filmul „Yes Man”, cu Jim Carrey, dar și al filmele anterioare din franciza „Omul-Furnică”, rămâne în scaunul de regizor, iar Jeff Loveness, premiat cu Emmy, semnează scenariul filmului „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”. Alături de Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer și Jonathan Majors, în film mai apar Kathryn Newton (în rolul fiicei lui Lang, Cassie), Randall Park, Corey Stoll și Mike Wood.

Filmul „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” se va lansa pe 16 februarie 2023, exclusiv în cinematografe, iar în România va rula din 17 februarie.

Până la premieră, urmăriți trailerul aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton