Homepage  / Trailer / Vedete străine

A apărut trailerul așteptatului film „Barbie”, cu Margot Robbie strălucind în rolul titular

A apărut trailerul așteptatului film „Barbie”, cu Margot Robbie strălucind în rolul titular

de Andreea Hentea,

Îndelung așteptatul lungmetraj „Barbie” are deocamdată un trailer, din care putem vedea cum superba Margot Robbie o interpretează pe celebra păpușă devenită preferata tuturor fetițelor imediat cum a fost lansată pe piață. Un film care ne pregătește, se pare, orice altceva decât ne așteptăm, scrie hollywoodreporter.com.

Trailerul o înfățișează pe Margot Robbie (aflată la ora actuală în centrul atenției și pentru lăudatul rol din „Babylon”) sub înfățișarea perfectă a emblematicei păpuși produse de compania internațională Mattel, făcându-le cu ochiul prietenește unor fetițe care se uită la ea cu venerație.

Barbie, revoluția roz-bombon care a dinamitat lumea jucăriilor

Narată de Helen Mirren, secvența introductivă a filmului istorisește, trimițând la celebra secvență de deschidere a clasicului lui Stanley Kubrick „Odiseea spațială 2001”, cum a apărut Barbie în lume, aruncând în aer tradiția jocului cu păpușile. Din acel moment, fetițele și-au distrus furioase jucăriile bucălate înfățișând bebeluși pe care le strângeau la piept cu iubire și și-au dorit cu ardoare noua păpușă blondă, cu zâmbet strălucitor, dimensiuni nemaivăzute și haine perfecte.

Scurta secvență din trailer aruncă o scurtă privire și asupra lumii roz-bombon în care Barbie li se înfățișează tuturor ca vedetă absolută, iar Ryan Gosling (în rolul lui Ken) și Simu Liu dansează în ritmul gesturilor perfectei creaturi.

Regizat de Greta Gerwig („Lady Bird”, „Fiicele doctorului March”), după un scenariu scris de ea și de Noah Baumbach („Zgomotul alb”), filmul îi are în distribuție, alături de Margot Robbie și Ryan Gosling, pe Simu Liu, Emma Mackey, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Michael Cera, Rhea Perlman, Will Ferrell și Nicola Coughlan („Bridgerton”).

Un proiect țintit precis și migălit îndelung

Filmul a avut nevoie de opt ani pentru a fi gata de lansare și a suferit multe schimbări de-a lungul acestei perioade. Amy Schumer și Anne Hathaway au fost și ele luate în considerare la un moment dat pentru distribuție, iar pe scaunul regizoral s-au succedat inclusiv Patty Jenkins și Alethea Jones.

Margot Robbie a declarat pentru hollywoodreporter.com. că „speră ca filmul realizat de Warner Bros. să spulbere așteptările”. Actrița dublu nominalizată la Oscar (pentru „Eu, Tonya” și „Bombshell: Scandalul”) a mai spus: „Știu că oamenii se gândesc deja: «Ah, Margot Robbie o joacă pe Barbie, e clar la ce ne putem aștepta», însă scopul nostru a fost să spunem: «Orice ce ți-ai imagina că vei vedea, noi îți vom oferi ceva total diferit, ba chiar ceea ce nu știai că îți dorești». Vrem să ne onorăm cu adevărat fanii, dar să-i și surprindem, iar dacă reușim aceste două lucruri și inițiem o conversație autentică, se poate spune că am tras cu toată muniția, nu-i așa?”.

Filmul „Barbie” se va lansa în cinematografe pe 21 iulie 2023.

Până atunci, puteți urmări trailerul filmului aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton