Homepage  / Seriale

Postul Film Café aduce în luna mai trei seriale în premieră

Postul Film Café aduce în luna mai trei seriale în premieră

de Redactia Tvmania

„Călăreţul fără cap” („Sleepy Hollow”, 2013), „Vrăjitoarele din East End” („Witches of East End”, 2013) şi „Dispariţia” („Missing”, 2003) sunt cele trei seriale noi pe care le vedem la Film Café din mai încolo.

În plus, postul va difuza primele sezoane din „Dinastia Tudorilor” (din 22.05, de la ora 22.00) şi „Cum am cunoscut-o pe mama voastră” (din 18.05, de la ora 20.00), date la noi deja de Pro Cinema.

Sleepy Hollow Group

„Călăreţul fără cap” (ajuns la sezonul 3 în State) va avea premiera pe 20 mai, la ora 22.00, şi este povestea lui Ichabod Crane (Tom Mison), un soldat din 1781, care reînvie în prezent odată cu fantoma Călăreţului fără cap şi face echipă cu Lt. Abbie Mills (Nicole Beharie) pentru a o prinde.

„Vrăjitoarele din East End” (anulat după două sezoane) începe pe 21 mai, la 22.00, şi e un serial despre o mamă şi fiicele ei vrăjitoare: Joanna (Julia Ormond), Freya (Jenna Dewan Tatum) şi Ingrid Beauchamp (Rachel Boston).

Serialul canadiano-american „Dispariţia” (care a avut trei sezoane) începe pe 18 mai, la 21.00, şi e povestea tinerei Jess Mastriani (Caterina Scorsone, din „Anatomia lui Grey”), care e lovită de fulger, începe să aibă viziuni şi face echipă cu FBI-ul pentru a rezolva cazuri de dispariţii de persoane. Din distribuţie mai fac parte Gloria Reuben, Dean McDermott şi Vivica A. Fox.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton