Homepage  / Știri / Televiziune

Încep filmările la „Chefi fără limite”, noul show de la Antena 1. Cât va sta echipa în Grecia

Încep filmările la „Chefi fără limite”, noul show de la Antena 1. Cât va sta echipa în Grecia
4

de Vasilica Rogozanu,

La doar câteva zile după ce a fost anunțat de către Antena 1, noul show de cooking și aventură intră deja în faza filmărilor.

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au luat în weekend drumul Greciei. Aici se va filma emisiunea. Cei trei chefi vor coordona fiecare câte o echipă. Miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Filmările la „Chefi fără limite” sunt de abia la început

Filmările pentru „Chefi fără limite” vor dura două luni, timp în care echipa va explora Grecia și insulele ei, a dezvăluit Irina Fodor. Soția lui Răzvan Fodor va prezenta și noul format.

„Ce, credeați că aventura a luat sfârșit? Nici gând! Plecăm, în formula pe care o vedeți cu ochii voștri, într-o experiență fără limite, pentru următoarele două luni!

Este un proiect unic, nemaivăzut, și nu o spun ca pe o figură de stil, chiar e pentru prima dată când se face așa ceva. Este o producție special gândită, de la zero, pentru țara noastră și care îi va pune pe cei trei chefi în situații în care nu au mai fost niciodată.

Avem concurenți unul și unul, avem caractere colorate, spirit de aventură, dar mai ales de competiție și o puternică dorință de a câștiga, pe care o veți citi pe fețele lor încă din primul moment în care îi veți cunoaște.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și echipelor lor”, a dezvăluit Irina. Prezentatoarea s-a reîntors la final de iulie acasă, după alte două luni prin lume, alături de concurenții de la „Asia Express”, sezonul 4, ce începe pe 18 la Antena 1.

Încep filmările la „Chefi fără limite”, noul show de la Antena 1. Cât va sta echipa în Grecia (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Prima oprire, insula Chios

Un mare admirator al vechii Elade, chef Scărlătescu a mărturisit și ce înseamnă acest show pentru el.

„Știți deja, eu sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă. Unde mai pui că sunt alături de chef Dumitrescu și chef Bontea într-o combinație fabuloasă de cooking, travel și aventură. Abia aștept să descopăr ce ne așteaptă! Grecia… venim!”, a spus acesta la îmbarcare.

Primul popas al celor trei chefi de la Antena 1 este insula Chios, de la marea Egee. Mai precis orașul Karfas.

„La muncă. E greu tare!”, a glumit Florin Dumitrescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton