Homepage  / Știri / Vedete străine

Filmări oprite pentru George Clooney şi Julia Roberts. Care este motivul

Filmări oprite pentru George Clooney şi Julia Roberts. Care este motivul

de Cătălina Matei,

George Clooney şi Julia Roberts filmează încă de anul trecut în Australia pentru comedia romantică „Ticket to Paradise”, însă producătorii au decis să oprească orice activitate din cauza unui focar de Covid-19. George Clooney şi Julia Roberts s-au întors deja în Statele Unite.

Potrivit Variety, producătorii de la „Ticket to Paradise”, comedia romantică produsă de Universal, au încetat filmările în Australia din cauza unui focar de Covid-19 în statul Queensland, locul unde s-au tras cele mai multe scene. George Clooney şi Julia Roberts, împreună cu familiile lor, s-au întors deja în Statele Unite.

Filmările pentru „Ticket to Paradise” au început anul trecut, în mai multe locuri din Queensland. Potrivit informaţiilor din presa locală, filmările vor fi oprite pentru trei luni şi nu se ştie când vor fi reluate.

https://www.youtube.com/watch?v=grNlq7NJvN8&ab_channel=CelebritiesStar

Pelicula este regizată de Ol Parker („Mamma Mia: Here We Go Again”, „Best Exotic Marigold Hotel”) după un scenariu pe care l-a scris cu Daniel Pipski și prezintă povestea a doi foşti soţi care se găsesc implicaţi într-o misiune comună: încearcă să îşi oprească fiica îndrăgostită să comită aceleaşi greşeli pe care ei le-au făcut în trecut.

Universal a programat iniţial „Ticket to Paradise” să fie lansat în cinematografe pe 30 septembrie 2022, dar studioul l-a amânat pentru 21 octombrie 2022. În urma noilor condiții, nici această dată nu este cea finală.

George Clooney, într-un nou film cu Brad Pitt

Cum programul a fost dat peste cap din cauza opririi filmărilor din Australia, George Clooney va avea acum mai mult timp să se concentreze asupra unui alt proiect, alături de Brad Pitt. Cei doi vor juca împreună într-un film regizat de Jon Watts (autorul ultimelor trei filme din seria „Omul-Păianjen”), care a stârnit mare interes printre studiouri, după cum informa Variety în septembrie 2021.

George Clooney și Brad Pitt vor colabora din nou, la un film care, potrivit Hollywood Reporter, a atras atenția multor potențiali cumpărători importanți, printre care Lionsgate, Apple, Sony, Netflix, Universal, Amazon, Annapurna și Warner Bros, care au licitat febril pentru el. În cele din urmă, scrie deadline.com, drepturile au fost achiziționate de Apple Studios, care s-a angajat să organizeze și o lansare de proporții în cinematografe.

Nu este greu de înțeles de ce toată lumea a fost dornică să se implice în acest proiect, care are în distribuție două vedete de primă mărime și un regizor excelent cotat la Hollywood. Filmul va fi produs de Smokehouse Pictures și Plan B Entertainment, casele de producție ale lui George Clooney, respectiv Brad Pitt.

Deși detaliile poveștii sunt păzite deocamdată cu strășnicie, se știe deja că filmul va avea în prim-plan doi ași în domeniile lor care primesc aceeași misiune. George Clooney și Brad Pitt, vechi prieteni, au jucat împreună nu doar în filmele din franciza „Ocean’s Eleven”, ci și în comedia fraților Coen „Citește și arde” / „Burn After Reading” (2008).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton