Homepage  / Netflix

Avem vești despre serialul „The Crown” (Netflix). Când încep filmările sezonului cinci

Avem vești despre serialul „The Crown” (Netflix). Când încep filmările sezonului cinci

de Redactia Tvmania

Producătorii multipremiatului serial „The Crown” au confirmat faptul că filmările pentru așteptatul sezon cinci vor începe în luna iulie, informează variety.com. 

 

După cum se cunoaște deja, distribuția sezoanelor cinci și șase va fi una nouă față de sezoanele anterioare, în rândul său regăsindu-se câțiva dintre cei mai reputați actori britanici. Regina Elisabeta a II-a va fi interpretată de Imelda Staunton, Lesley Manville o va interpreta pe prințesa Margaret, Elizabeth Debicki o va juca pe prințesa Diana, iar Dominic West („Aventura”, „Colette”, „Mizerabilii”), nou alăturat distribuției, îl va întruchipa pe prințul Charles. 

Când încep filmările sezonului cinci

Filmările se vor desfășura la celebrele studiouri Elstree, din nordul Londrei, unde s-au născut cândva proiecte faimoase, precum „Războiul stelelor”, „Indiana Jones” sau „The Shining” și care au găzduit recent producții precum „Discursul regelui”, „Sherlock Holmes: Jocul umbrelor”, „Ziua Z: Apocalipsa” sau „Paddington”. 

Echipa de filmare va începe lucrul respectând restricțiile impuse de pandemie, dar se speră că lucrurile se vor mai relaxa în Marea Britanie în luna iulie și va începe refacerea după impactul devastator al acesteia în lunile precedente. Restricțiile vor începe să se diminueze pe 12 aprilie, după al treilea blocaj național, pus în aplicare din luna ianuarie.  

Chiar și în timpul pandemiei, în Marea Britanie au continuat filmările pentru anumite filme și seriale, grație acțiunilor concertate ale diverselor organizații care fac parte din industria de film, precum British Film Institute. Filmările la sezonul patru al serialului „The Crown” s-au încheiat în martie 2020, chiar înainte de începutul pandemiei. Acesta a revitalizat producția creată de Peter Morgan, s-a bucurat de audiențe uriașe și a triumfat la edițiile din acest an ale Globului de Aur și ale premiilor acordate de Asociația actorilor americani. 

Ce crede prințul Harry despre producția Netflix

Luna trecută, în cadrul celebrului interviu acordat lui James Corden, prințul Harry a spus că urmărește serialul „The Crown”, despre care a spus că „E o ficțiune bazată pe realitate, care oferă o idee aproximativă despre stilul de viață al familiei regale, despre presiunea de a pune datoria mai presus de orice și despre tot ce decurge de aici”.

„Serialul mi se pare mult mai în regulă decât poveștile scrise despre familia mea, despre soția mea sau despre mine”, a mai spus prințul. „Până la urmă e o ficțiune și o interpretezi cum vrei, nu e ca știrile de tot felul, cu care chiar am o problemă”. 

Lansat în 2016, serialul „The Crown” urmărește povestea familiei regale britanice de la începuturile domniei reginei Elisabeta a II-a. Primele două sezoane au avut în centru căsătoria reginei cu prințul Philip, primii ani de domnie și perioada anilor ’40-’50, al treilea sezon (cu o distribuție înnoită) s-a concentrat pe anii ’60-’70, iar al patrulea sezon a urmărit mai ales începutul relației dintre prințesa Diana (născută în 1961) și prințul Charles, căsătoria acestora și problemele cuplului princiar. Acțiunea sezonului cinci va fi plasată la începutul anilor ’90, o perioadă extrem de dramatică pentru familia regală. Povestea se va încheia cu sezonul șase, care se va opri la începutul anilor 2000, ceea ce înseamnă că prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi niciodată personaje ale serialului „The Crown”. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton