Homepage  / Vedete româneşti

Filmările pentru „America Express” sunt aproape de sfârșit. Anunțul făcut de Irina Fodor

Filmările pentru „America Express” sunt aproape de sfârșit. Anunțul făcut de Irina Fodor
9

de Roxana Mirea,

Filmările pentru „America Express” sunt aproape de sfârșit, iar Irina Fodor a povestit pe Instagram în ce punct se află competiția, care va fi difuzată la Antena 1. Aceasta i-a ținut la curent pe urmăritorii ei în legătură cu evoluția filmărilor pentru „America Express” încă de când a plecat din România, la sfârșitul lunii mai.

În ce punct au ajuns filmările pentru „America Express”

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu în noul sezon al emisiunii „Asia Express”. Vedetele de la „America Express” au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și acum descifrează misterele din Columbia.

Irina Fodor publică constant imagini de la filmările pentru „America Express”. Acum, ea a dezvăluit că și etapa din Guatemala s-a încheiat, iar concurenții se află în ultima etapă a competiției. Filmările pentru „America Express” au loc acum în ultima țară de pe Drumul Aurului, Columbia, ceea ce înseamnă că nu mai este mult și o echipă va fi desemnată câștigătoare. Desigur, telespectatorii vor afla cine sunt câștigătorii show-ului în toamnă, atunci când emisiunea va fi difuzată la televizor.

Filmarile-„America-Express-s-au-mutat-in-Guatemala-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Irina Fodor, despre ultima etapă de la „America Express”

Irina Fodor a publicat o imagine din Columbia, acolo unde se desfășoară ultima etapă de la „America Express”. Vedeta a dezvăluit că totul a devenit mult mai solicitant.

„Se simte că am ajuns în ultima țară de pe Drumul Aurului… cursa este și mai solicitantă, totul este mai intens, iar timpul parcă s-a comprimat pentru toată lumea. De la frumusețea locurilor pe care le descoperim, la tradiții, culori, viteza cu care trecem de la un oraș la altul, drumurile anevoioase de pe crestele Anzilor și vremea care oscilează de la foarte frig la foarte cald, Columbia este un roller coaster din care nimeni nu vrea să coboare, chiar dacă emoțiile sunt mai puternice ca niciodată, iar inima bate într-un ritm amețitor.

Ne apropiem de punctul fierbinte al competiției, iar America Express le arată în fiecare zi concurenților că mai sunt limite de depășit și că pot și trebuie să le depășească. Vă pupă Țuca de peste mări și țări!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton