Homepage  / Telenovele

Telenovela „Maricruz”, filmări umbrite de bârfe răutăcioase

Telenovela "Maricruz", filmări umbrite de bârfe răutăcioase

de Redactia Tvmania

După rolurile secundare pe care le-au avut în “Teresa”, cei doi actori fac pereche, tot la Acasă, în “Maricruz” (“Corazon indomable”), remake-ul telenovelei “Marimar” din 1994.

Rolurile Aurora şi Fernando, pe care le-au interpretat în telenovela “Teresa” (redifuzată de Acasă, de luni până duminică, de la ora 23.00) i-au adus în atenţia producătorilor de la Televisa pe actorii Ana Brenda Contreras şi Daniel Arenas.

Astfel că, după ce Ana a jucat în “Suflet vândut”, iar Daniel în “Amorcito corazón”, cei doi au primit oferta de a fi protagoniştii remake-ului telenovelei “Marimar” din 1994 cu Thalia şi Eduardo Capetillo în rolurile principale.

Iar ideea celor de la Televisa a fost foarte bună. Încă de la primele zile de filmare pentru “Maricruz”, Ana şi Daniel s-au înţeles foarte bine: “Anita este o actriţă foarte frumoasă şi talentată. Ne înţelegem foarte bine, suntem colegi şi niciodată nu am avut vreun conflict. Consider că cel mai important lucru este că transmitem publicului chimia dintre noi”, a spus Daniel, citat de Acasă.

De-a lungul filmărilor la “Maricruz”, tabloidele din Mexic au scris că cei doi protagonişti nu suportau scenele în care trebuiau să se sărute pentru că le era silă, deşi ei doi susţineau pe conturile de  socializare că se înţeleg foarte bine.

Ana şi Daniel au făcut însă tot posibilul ca să le demonstreze fanilor lor că nu sunt adevărate bârfele şi că între ei există o atracţie la fel de mare cum a existat în trecut între Thalia şi Eduardo Capetillo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton