Homepage  / Vedete româneşti

Filmările pentru America Express 2024 s-au terminat. Mesajul postat de Iuliana Pepene, la revenirea în țară

Filmările pentru America Express 2024 s-au terminat. Mesajul postat de Iuliana Pepene, la revenirea în țară
4

de Cătălina Matei,

După mai bine de două luni petrecute în America Latină, filmările pentru America Express 2024 s-au încheiat. În timp ce primele echipe eliminate au ajuns de ceva vreme în România, ieri toți participanții au revenit în țară. Printre ei și Iuliana Pepene, care și-a reluat deja locul la pupitrul Observatorului de dimineață.

America Express 2024 – Drumul Soarelui” s-a încheiat! Cel puțin filmările, care au avut loc pe un traseu spectaculos și provocator, în același timp: sudul Columbiei, Ecuador și Argentina. Însă post-producția show-ului prezentat de Irina Fodor la Antena 1 abia începe.

Între timp, au revenit în țară toate echipele concurente, iar acum, potrivit contractului, au liber la postări pe social media.

Printre primele vedete participante la ediția care se va difuza, cel mai probabil, în 2024, care s-au și „activat” pe rețelele de socializare, se regăsește și Iuliana Pepene, cea care a făcut echipă la „America Express” cu jurnalista Sonia Simionov.

După ce a postat o fotografie cu ea din timpul escalei de la Amsterdam, de pe drumul de întoarcere acasă, prezentatoarea Observatorului de dimineață de la Antena 1 a fost din nou activă pe InstaStory.

I’m back! Finally… Doamne, uitasem cum e să asculți melodia preferată în mașină, uitasem cum e să fac și un Story pe social media… Dar m-am întors la viața meape care o credeam plicticoasă, dar, ce să vezi?! – este minunată și am început să mai mult lucrurile banale pe care, fără să-mi dau seama, trebuia să le apreciez! Ce experiență…”, a povestit Iuliana Pepene într-un Story.

Iar într-un alt clip le arată urmăritorilor ei cum s-a pregătit încă de la prima oră a acestei dimineți să revină la pupitrul știrilor de la Antena 1. În ciuda schimbării fusului orar, Iuliana Pepene a arătat impecabil.

Captura-Iuliana-Pepene-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, printre primele vedete care s-au întors în România

La sfârșitul lui mai, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat să trăiască aventura vieții lor la America Express 2024. După aproape două luni petrecute departe de România, cei doi artiști s-au întors acasă. Pe 11 iulie, Edward Sanda a împlinit 26 de ani, dar petrecerea a avut loc în acest weekend, la piscină. Așa cum era de așteptat, la party au fost invitați prietenii apropiați, printre care și cântăreața Codruța Sanfira-Filip, care i-a transmis multe felicitări acestuia.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton