Homepage  / Știri / Televiziune

Filmările pentru Asia Express, sezonul 4 – Drumul Împăraților s-au terminat. Ce anunț a făcut Alexandra Ungureanu

Filmările pentru Asia Express, sezonul 4 - Drumul Împăraților s-au terminat. Ce anunț a făcut Alexandra Ungureanu
4

de Redactia Tvmania

Asia Express sezonul 4, denumit „Drumul Împăraților”, va debuta peste câteva luni la Antena 1. Show-ul a trecut prin câteva schimbări, față de sezoanele precedente, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le-au avut de străbătut, cât și a prezentatorului. În 2021, Irina Fodor însoțește vedetele în marea călătorie.

Filmările de la Asia Express – Drumul Împăraților s-au încheiat recent. Printre primele vedete care au transmis un mesaj imediat după revenirea în România se numără Alexandra Ungureanu, scrie libertatea.ro.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o megaprovocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa.

La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia”, a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Alexandra Ungureanu, mărturisiri neașteptate: „Credeam că sunt pregătită psihic pentru Asia Express. Ei, bine, nu!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În culisele „Asia Express”

Pentru cel mai nou sezon „Asia Express’, toată echipa emisiunii de la Antena 1 lucrează cot la cot pentru un rezultat cât mai bun. Iată câteva detalii neștiute despre organizarea din timpul filmărilor.

În 2021, cei 18 concurenți de la „Asia Express’, sezonul 4, vor parcurge un traseu ce trece prin Turcia, Georgia și Azerbaidjan. 

Cele 9 perechi dornice de aventură şi adrenalină sunt formate din Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora ei, Estera, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa, şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digitală.

Potrivit click.ro, acest reality-show nu este o încercare doar pentru concurenţi, ci şi pentru cei care fac parte din echipa extinsă „Asia Express’ (formată din aproape 200 de oameni din România, dar și localnici din zonele unde au loc filmările show-ului). Astfel, una dintre echipe stă mereu alături de producătoarea Mona Segall şi prezentatoarea Irina Fodor, în timp ce alta lucrează înainte pe traseu. Și asta pentru că este nevoie de obținerea unor aprobări, iar cineva trebuie să poarte discuții în avans cu oamenii din oraşele în care vor ajunge concurenţii.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton