Homepage  / HBO

Filmările pentru „House of the Dragon” au fost încheiate, anunță George R.R. Martin. Când va fi difuzat serialul

Filmările pentru „House of the Dragon” au fost încheiate, anunță George R.R. Martin. Când va fi difuzat serialul

de Cătălina Matei,

UPDATE, 30 MARTIE: „House of the Dragon” va avea premiera pe 22 august 2022 la HBO și pe HBO Max.

Articolul inițial

După ce la sfârșitul anului trecut, a fost dezvăluit un teaser cu imagini din „House Of The Dragon”, iată că filmările pentru mult-așteptatul spin-off al serialului „Urzeala Tronurilor / Game Of Thrones” au fost încheiate. Cel puți așa a anunțat scriitorul George R.R. Martin pe blogul său. În prezent, serialul este în postproducție. Când este programată difuzarea lui?

Scriitorul american a scris pe blogul său personal că serialul este în prezent în postproducție și că filmările au fost încheiate.

Filmările la House of the Dragon s-au încheiat, foto: Profimedia

„Vești incitante din Londra – mi s-a spus că filmările s-au încheiat pentru primul sezon din House of the Dragon”, a scris Martin. „Da, toate cele 10 episoade”, a continuat el. „Am văzut câteva dintre ele și le iubesc. Desigur, mai este mult de muncă. Efecte speciale, sincronizare, coloană sonoră, toată munca de postproducție”, a explicat acesta.

„Dar scenariul, regia, actorii arată minunat. Sper să vă placă la fel de mult ca și mie. Jos pălăria pentru Ryan (J. Condal, n.r.) și Miguel (Sapochnik, n.r.) și echipa lor și distribuția noastră uimitoare”, a mai precizat autorul.

Când va avea loc premiera „House of the Dragon”

În ceea ce privește premiera spin-off-ului , George R.R. Marti a scris: „COVID face planificarea dificilă. Primăvara aceasta? Improbabil. Poate vara? Ar putea fi. Toamna? Cine știe? Vei ști când o vom face”.

În decembrie 2021, a fost dezvăluit un teaser cu imagini din producția care va fi difuzată pe HBO Max.

„House Of The Dragon” este una dintre cele șase producții spin-off ale serialului fantastic de mare succes „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones” aflate în prezent în lucru.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton