Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Filmările pentru „Kosem” au costat 7 milioane de euro!

Filmările pentru „Kosem” au costat 7 milioane de euro!

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D va începe difuzarea, în premieră, a serialului turcesc „Kosem”, realizat de aceeași casă de producție care a oferit publicului din lumea întreagă „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”.

Atmosfera secolului al XVII-lea otoman a fost recreată cu minutiozitate prin decoruri fabuloase, costume și bijuterii create special pentru această producție a căror costuri pentru un singur episod poate rivaliza cu mari producții de la Hollywood.  Mai precis, potrivit unui comunicat Kanal D, costurile pentru tot ce înseamnă costume, bijuterii, decoruri și realizarea primului episod au însumat șapte milioane și jumătate de euro.  

Platouri de filmare întinse pe 40.000 de metri pătrați

Pentru filmările serialului „Kosem” a fost creat un întreg oraș cu străzi, palate, interioare specifice perioadei, haremuri, pe o suprafață de patru hectare. În total, peste 350 de oameni au fost mobilizați pentru ridicarea decorurilor

Serialul spune povestea uneia dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului Otoman. O adolescentă răpită din paradisul familiei, dintr-o insula grecească, ajunge sclavă la curtea lui Ahmed I. Este aceeași femeie care îl va cuceri pe Sultan și va prelua frâiele unui întreg Imperiu. Cea care o interpretează pe tânăra Kosem este o actriță pe jumătate româncă, pe jumătate grecoaică, Anastasia Tsilimpiou, care a învățat limba turcă pentru a se descurca impecabil în acest rol.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, debutul serialului „Kosem”. Producția va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20:00.

Atenție! De  săptămâna aceasta, serialul turcesc „Furtuna pe Bosfor”, cu Erkan Petekkaya și Mine Tugay, se va difuza în fiecare vineri, de la ora 20:00. 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Cum a primit Anastasia Tsilimpiou rolul sultanei Kösem la tinereţe, în serialul de la Kanal D

Protagonistul din „Kosem”, Ekin Koc, a fost impresionat de „Suleyman Magnificul”. Ce spune despre noul serial

Kanal D aduce, din această lună, serialul „Kosem”, continuarea de la „Suleyman Magnificul”. Data de lansare, anunțată!

Nurgül Yeşilçay se întoarce pe micile ecrane, în rolul sultanei Kösem | FOTO

Cum a fost promovat serialul „Sultana Kösem” la Istanbul

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton