Homepage  / Seriale

FilmBox și FilmBox Premium aduc două seriale noi în luna iunie: „Doctori de inimi” și „Mafia ucide doar vara”

FilmBox și FilmBox Premium aduc două seriale noi în luna iunie: „Doctori de inimi” și „Mafia ucide doar vara”

de Redactia Tvmania

„Doctori de inimi” / „The Heart Guy”, un serial-revelație australian, și „Mafia ucide doar vara” / „The Mafia Kills Only In Summer”, un serial italian inspirat dintr-un film premiat, vin în luna iunie, pe canalele FilmBox și FilmBox Premium.

Pentru că FilmBox își propune mereu să aducă pe micile ecrane producții cât mai diverse și din întreaga lume, în iunie debutează un serial australian, care s-a bucurat de un succes imens în țara de origine. După doar două episoade difuzate, Essential Media and Entertainment a anunțat că va realiza un nou sezon.

„The Heart Guy” (”Doctori de inimi”) ilustrează viața unui chirurg cardiolog de succes. Hugh Knight, interpretat de seducătorul Rodger Corser, este un medic plin de talent, șarmant și nonconformist. Însă filozofia lui de viață ”muncește din greu, distrează-te din greu” este pe cale să se întoarcă împotriva sa. Dintr-un mare doctor în Sydney se trezește un medic oarecare de provincie, în Whyhope, orașul natal din care s-a luptat să scape.

Serialul a fost filmat în orășelul australian Mudgee pentru care această producție a creat 800 de noi locuri de muncă. Peste 11 milioane de dolari a costat primul sezon al serialului regizat de Peter Salmon.

Întrebat ce l-a făcut să accepte rolul principal din acest serial, Rodger Corser a mărturisit că s-a lăsat convins de încrederea în sine pe care o arăta personajul Hugh.

”Este pătimaș și nu se teme să fie așa, chiar dacă nu este o caracteristică tipică a autralienilor. Australienii sunt discreți, dar Hugh este exact contrariul. Îi place să fie un jucător cu experiență și vrea să fie cel mai deștept om din cameră. Este încrezător și carismatic. Este un personaj amuzant, cu mari realizări și cu replici foarte bune”, a povestit Rodger Corser.

Pentru Rodger Corser și Nicole da Silva, partenera personajului principal, nu a fost prima experiență împreună pe platourile de filmare. Pe cei doi actori îi leagă o prietenie strânsă după ce au mai jucat și în serialul ”Rush”.

”Pentru mine acest rol a venit la momentul potrivit. Charlie este o femeie puternică, cu simțul umorului, lipsită de agresivitate, total diferită de alte roluri realizate de mine. Fiecare personaj te determină să ieși din zona de confort. Charlie este un personaj efervescent”, a explicat Nicole da Silva.

„The Heart Guy” (”Doctor de inimi”) are 10 episoade în primul sezon și începe pe 12 iunie. Va fi în fiecare marți, de la ora 22:00, la FilmBox.

 

Ne întoarcem în Europa pentru un serial italian care debutează la FilmBox Premium pe 2 iunie, cu Claudio Gioe și Anna Foglietta în rolurile principale. Serialul ”The Mafia Kills Only In Summer” (”Mafia ucide doar vara”) dezvoltă acțiunea filmului cu același nume: aventurile unui tânăr la Palermo, în timpul anilor ‘70, când mafia nu exista oficial.

Povestea este scrisă de celebrul Pif sau Pierfrancesco Diliberto, un cunoscut regizor, actor, scriitor și om de televiziune italian. Acțiunea este presărată cu flashback-uri care duc narațiunea în diferite perioade de timp. Filmul original a avut câștiguri de peste 4 milioane și jumătate de euro și a câștigat numeroase premii, printre care și premiul pentru cea mai bună comedie europeană la EFA 2014, așa că serialul nu avea cum să fie mai prejos.

Serialul îi face mafiei un portret ironic, prezentându-i capii, dar și câțiva eroi antimafie.

„Sunt fericit că în Italia a fost produs un serial care folosește acest ton. Este un serial în care nu există buni sau răi, ci pur și simplu un serial în care condamnăm depravarea și corupția. Mafia, în mod normal, nu este caracterizată de simțul umorului, dar dacă telespectatorii vor reuși să vadă partea umană și amuzantă din acest film, este un triumf”, a mărturisit Pif la lansarea producției.

”The Mafia Kills Only In Summer” (”Mafia ucide doar vara”) începe pe 2 iunie și este în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00 la FilmBox Premium. Primul sezon al serialului are 12 episoade.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton