Homepage  / Știri / Televiziune

FilmBox va difuza „La La Land”, „Tânărul papă” şi „Fără armă în linia întâi”

FilmBox va difuza „La La Land”, „Tânărul papă” şi „Fără armă în linia întâi”

de Redactia Tvmania

Operatorul TV mondial SPI/FilmBox anunţă, într-un comunicat de presă, că a cumpărat drepturile de difuzare în Europa Centrală și de Est – inclusiv în România – pelicule și seriale de succes.

Este vorba despre filmele „La La Land” (2016, muzicalul cu 6 Premii Oscar, cu Ryan Gosling și Emma Stone), „Fără armă în linia întâi” (2016, drama cu 2 Oscaruri, semnată de Mel Gibson), „Super party la birou” (2016, o comedie cu Jennifer Aniston și Jason Bateman) și „The Foreigner” (noul thriller cu Jackie Chan și Pierce Borsnan, care va fi lansat în toamna lui 2017 în SUA).

Dar şi despre serialul „Tânărul papă” (2016, cu Jude Law, dat deja la noi de HBO), miniseria „Apple Tree Yard” (2017, cu Emily Watson) şi thriller-ul suedez „Modus” (2015).

  • Primul spune povestea fictivă a lui Lenny Belardo, care a devenit primul Papă american.
  • Miniseria „Apple Tree Yard” are inspiraţie literară şi e centrată pe Yvonne Carmichael (Emily Watson), o eminentă cercetătoare pe care o aventură o trimite pe banca acuzaților, sub suspiciunea de crimă.
  • „Modus” este un serial suedez în care un profiler care a lucrat pentru FBI (Melinda Kinnaman) revine în acţiune.

„Ne dorim să oferim cel mai bun conținut cinematografic pentru abonații canalelor noastre premium.  Astfel de producții aclamate de critici și distinse cu trofee Oscar sunt cele care fac din brandul FilmBox o alegere excelentă pentru telespectatorii ce apreciază divertismentul de calitate, la un preț accesibil”, a transmis Berk Uziyel (director executiv SPI International/FilmBox).

Compania va reveni cu detalii privind datele de difuzare a acestor filme și seriale în România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton