Homepage  / Seriale

Filme de Crăciun 2022. „Grantchester”, „Detectivul Murdoch”, „Toate viețuitoarele, mari și mici” vor avea episoade speciale la Epic Drama

Filme de Crăciun 2022. „Grantchester”, „Detectivul Murdoch”, „Toate viețuitoarele, mari și mici” vor avea episoade speciale la Epic Drama

de Mioara Tronaru,

În buna tradiție, în special britanică, a episoadelor de Crăciun, vom avea anul acesta, la Epic Drama, un adevărat regal de episoade speciale din mai multe seriale: „Grantchester”, „Detectivul Murdoch”, „Toate viețuitoarele, mari și mici”.

În „Grantchester”, Sidney are un Crăciun complicat

„Grantchester: Episod special de Crăciun”, „Grantchester: Christmas Special” (2016), va fi difuzat luni 19 decembrie, de la ora 22.00.

Suntem cu o săptămână înainte de Crăciunul anului 1954. Vicarul Sidney Chambers (James Norton) are multe lucruri de făcut în această perioadă a anului: slujbe, colinde, pregătiri pentru ziua Nașterii Domnului. Dar nu se poate concentra deloc din cauza situației Amandei (Morven Christie), care urmează să nască dintr-o clipă în alta. Și ca și cum nu ar avea destule pe cap, apare și un nou caz de crimă.

„Grantchester: Episod special de Crăciun” a fost difuzat în premieră între sezoanele 2 și 3, pe 24 decembrie 2016. Epic Drama difuzează luna aceasta cele șase episoade ale sezonului al treilea al serialului și sperăm ca apoi să aducă și sezonul al patrulea, care vine cu schimbări radicale.

Ne vom despărți de vicarul Sidney Chambers, pentru că actorul James Norton părăsește producția. În locul lui, vom avea alt personaj care-i va prelua atribuțiile, reverendul William „Will” Davenport, interpretat de Tom Brittney. „Grantchester” este un succes în continuare, în august anul acesta producătorii de la ITV au anunțat sezonul al optulea, care ar trebui să aibă premiera în 2023.

În „Detectivul Murdoch”avem un „Crăciun fericit!” și… încă

Epic Drama programează în format maraton marți 20 decembrie, de la ora 16.50 până la 22.00, patru episoade speciale de Crăciun din serialul „Detectivul Murdoch”, „Murdoch Mysteries” (2008). Festinul de suspans combinat cu zurgălăi începe cu „Crăciun fericit!” (2013) și continuă cu „Acasă de Sărbători” (2017), „Crăciun cu Murdoch” (2016) și „Noaptea de Ajunul Crăciunului” (2021). Vor fi câteva crime și un jaf, dar va fi și echipa de detectivi condusă de William Murdoch (Yannick Bisson).

În „Toate viețuitoarele, mari și mici” este „Un Crăciun cum o fi…”

James Herriot (Nicholas Ralph) and Tricki-Woo (Derek)

Episod special de Crăciun va avea și „Toate viețuitoarele, mari și mici”, „All Creatures Great and Small” (2020), dar acesta va fi difuzat în premieră luni, 26 decembrie, de la ora 21.00.

„Un Crăciun cum o fi…” face parte din sezonul al treilea al serialului. La Darrowby vin Sărbătorile, dar se apropie și războiul. În timp ce James Herriot (Nicholas Ralph) și ceilalți așteaptă vești, cu toții se implică în ajutarea unui tânăr evreu evacuat din Manchester, care n-a mai sărbătorit niciodată Crăciunul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton