Homepage  / Recomandări

Filme de dragoste, la Acasa TV, în weekend: „Dragoste și întâmplare” și „Cafeneaua dragostei”

Filme de dragoste, la Acasa TV, în weekend: „Dragoste și întâmplare” și „Cafeneaua dragostei”

de Ioana Maria,

Pe 11, respectiv 12 martie, telespectatorii vor putea urmări la Acasă TV două dintre cele mai romantice filme din ultimii ani. Peliculele urmăresc povești de dragoste neașteptate și deosebite. 

Dragoste și întâmplare / Love by chance (2016)

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 21:30, pasionații de filme de dragoste vor putea vedea Dragoste și întâmplare.

Claire, protagonista filmului, este determinată să își transforme restaurantul într-un business de succes, fapt pentru care investește foarte mult timp în pasiunea sa pentru cofetărie. Mama ei este preocupată de faptul că nu are o viață amoroasă și îi găsește acesteia bărbatul perfect. Probelma va fi în momentul în care Claire va afla că nu soarta este cea care i-a adus împreună. 

Cafeneaua dragostei / Love struck cafe (2017)

Love struck cafe (2017)

Pe 12 martie, de la ora 21:45, telespectatorii postului Acasă vor putea urmări povestea lui Megan Quinn, o arhitectă determinată să își clădească o carieră de succes.

Aceasta se întoarce în orașul natal pentru a convinge o veche prietenă, Frances Figgins, să vândă terenul pe care se află casa ei părintească, deoarece compania pentru care Megan lucrează vrea să dezvolte un centru comercial.

Pe lângă provocarea profesională pe care o are de înfruntat, protagonista se va reîntâlni cu fostul său iubit din copilărie, Joe. De asemenea, aceasta va fi nevoită să aibă grijă de cafeneaua familiei sale, după ce tatăl ei suferă un accident.

Cum se va descurca Megan în toate rolurile în care a fost pusă? Rămâne de văzut în Cafeneaua dragostei

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton